19 / 04 / 2024

Tema İstanbul Konutları!

Tema İstanbul Konutları!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Konutları'nda daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlangıç gösteriliyor. Konutların 3 yıl sonra teslim edilmesi hedefleniyor...




İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen ve İstanbul'un en büyük gayrimenkul geliştirme projesi olan  Tema İstanbul  projesinde konut satışları Çarşamba günü başlıyor.


Küçükçekmece Halkalı bölgesinde  TOKİ  arsası üzerinde yükselen Tema İstanbul Konutları'nda ilk etapta 1.500 adet konut satışa çıkarılıyor.


Tema İstanbul Konutları'nda dairelerin yanı sıra alışveriş merkezi, otel, ofis ve eğlence merkezleri de yer alıyor. Halkalı Tema İstanbul Konutları'nın ruhsatı için Küçükçekmece Belediyesi ile anlaşma imzalandı.


Toplamda 3 bin 500 konuttan meydana gelen Tema İstanbul Evleri'nde konutların alanları 65 metrekareden başlıyor ve 196 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan  stüdyolar iptal edilse de 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Tema İstanbul Konutları içerisinde 1.500 adet 3 oda 1 salon konut seçeneği ve 600 adet 1 oda 1 salon konut seçeneği yer alıyor. 


Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur'un birlikte hayata geçirdiği Tema İstanbul Konutları'nda başvuru yapanlar öncelikli olacak. Satış ofisine randevusuz müşteriler alınmayacak. 


Tema İstanbul Küçükçekmece'de 4 blokta sınırlı sayıda 92 metrekarelik konutlar bulunuyor. Bazı bloklar arasında bahçe ve su yolları yer alıyor. Ayrıca projede kat bahçeleri de var. 


Tema İstanbul Konutları'nda daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlangıç gösteriliyor. Tema İstanbul projesinin 3 yıl sonra teslim edilmesi bekleniyor.


Küçükçekmece Tema İstanbul telefon: (212) 970 00 00

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön