24 / 04 / 2024

Tema İstanbul ne zaman teslim!

Tema İstanbul ne zaman teslim!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2016 yılı veriliyor. Tema İstanbul projesinde konut satışları yarın başlıyor...




Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul projesi İstanbul AvrupaYakası Küçükçekmece'de inşa ediliyor.


Küçükçekmece Halkalı bölgesinde yükselen  Tema İstanbul  ne zaman teslim sorusunun cevabından haberimizde bahsedeceğiz.


Tema İstanbul ne zaman teslim!


Tema İstanbul projesi Halkalı  TOKİ  arsası üzerinde konumlandırılıyor. Tema İstanbul projesi karma bir proje olarak hayata geçiriliyor.


Tema İstanbul projesinin ruhsatı için Küçükçekmece Belediyesi ile anlaşma imzalandı. Halkalı Tema İstanbul'da satılık daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlıyor. 


Halkalı Tema İstanbul satılık konutları içerisinde dairelerin yanı sıra AVM, otel, ofis ve eğlence alanları da yer alıyor. 3 Temmuz günü satışların başlayacağı Halkalı Tema İstanbul'da satılık dairelerin ilk etapta 1.500 adetinin satışa çıkarılacağı açıklandı.


Tema İstanbul ne zaman teslim!


Tema İstanbul projesinden konut sahibi olabilmek için önceden randevu alınması gerekiyor. Tema İstanbul ne zaman teslim sorusuna projenin 3 yıl sonra bitirileceği cevabı veriliyor.


1+0 daire tipinin iptal edildiği Tema İstanbul Halkalı Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Tema İstanbul Halkalı Evleri'nde daire büyüklükleri 65 metrekareden başlayıp, 196 metrekareye kadar yükseliyor.


Tema İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı cevap olarak veriliyor.


Tema İstanbul ne zaman teslim!


Tema İstanbul Halkalı Evleri iletişim bilgileri!


Telefon : (212) 970 00 00

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön