29 / 03 / 2024

Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi!

Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi!

Gayrimenkul sektörünün sembol projesi Tema İstanbul, gerçekleştirdiği sıra dışı sinema reklamı ile Türkiye’ de ve dünyada bir ilke daha imza attı...Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi...



Sinema seyircisinin de interaktif bir şekilde dahil olduğu yabancı menşeli bu reklam, Türkiye’de ilk kez Tema İSTANBUL tarafından kullanıldı. Ayrıca bu etkileyici reklamın gayrimenkul sektöründe kullanımı da, Tema İSTANBUL tarafından gerçekleştirilen dünyada bir ilk özelliği taşıyor.


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, sahip olduğu birçok ‘ilk’ ve ‘en’ ile sektörüne öncülük ederken, sayısız özelliğinin yanı sıra hayata geçirdiği Satış Ofisi ve Ön Peyzajı’yla da büyük ilgi topluyor. MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İSTANBUL, sektörünün dışında farklı bir alanda gerçekleştirdiği bir ‘ilk’ ile de dikkatleri üzerine çekti.


Önce şaşırttı, sonra hayranlık yarattı, bitiminde ise uzun süre alkışlandı


71. Altın Küre Ödülleri’ne, aldığı 3 ödülle damgasını vuran “American Hustle”ın ilk gösterim gününde gerçekleştirilen Tema İSTANBUL interaktif sinema reklamı, izleyicilerde hayranlık yarattı. Ses getiren Tema İSTANBUL reklamı, Kanyon Sinemaları 5 numaralı salonda 21.00 seansında “American Hustle” filminin başlangıcında gerçekleşti.


Film öncesinde, perdede Tema İSTANBUL konutlarının reklamı başladı. Reklamda sunucu, Tema İSTANBUL konutlarını gezmek üzere davet ettiği seyircilerden birini, gerçekten yanına çağırdı. Diğer izleyicilerin şaşkın bakışları arasında koltuğundan kalkarak, perdeye doğru yönelen izleyici, daha sonra bir kapıdan reklam filminde, sunucunun yanına girdi. Sunucunun yüz yüze yaptığı Tema İSTANBUL tanıtımının ardından izleyici, perdeden çıkıp tekrar salona dönerek, koltuğuna oturdu.


Tema İSTANBUL’un interaktif sinema reklamının ilk başlarda izleyiciler üzerinde yarattığı kısa süreli şaşkınlık, daha sonra yerini büyük bir beğeniye bıraktı. Reklam filminin bitimiyle birlikte izleyiciler, uzun süre alkışlayarak beğenilerini yansıttılar.


Tema İSTANBUL, hem Türkiye, hem de dünya çapında çifte ilke imza attı


Tema İSTANBUL, büyük ilgi çeken interaktif sinema reklam filmi ile hem Türkiye’de hem de dünya çapında çifte ilke imza atmış oldu. Yabancı menşeli yaratıcı reklam, Türkiye’de ilk kez Tema İSTANBUL tarafından kullanıldı. Bununla birlikte bu reklamın gayrimenkul sektöründe kullanımı da, dünyada ilk kez Tema İSTANBUL tarafından gerçekleştirilmiş oldu.


Son ve ilk gün satışları ile; 2013’ü başarı ile bitirdi, 2014’e bereketle girdi


Tema İSTANBUL’un satıştaki bu başarıları, istikrarlı olması ile de dikkat çekiyor. Bayramlar, tatiller gibi önemli süreçlerden etkilenmeyen Tema İSTANBUL’un istikrarlı satışlarını, aylık 110–120 konut ortalaması ile gerçekleşiyor. Tema İSTANBUL, şaşırtıcı başarılarına yılbaşında bir yenisini daha ekledi. Tema İSTANBUL, yılın son günü – 31 Aralık 2013 Salı gününde, yarım günlük resmi tatile karşın 10 adet konut satışı gerçekleştirdi. Yine resmi tatil olan yılın ilk günü – 1 Ocak 2014 Çarşamba günü de 12 adet konut satışı gerçekleşen Tema İSTANBUL, şaşırtıcı bir başarı elde etti. Yılın son ve ilk günü gerçekleştirdiği satışlarla Tema İSTANBUL, 2013’ü başarı ile tamamlarken, 2014’e de bereketle girmiş oldu.



Geri Dön