25 / 04 / 2024

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Tema İstanbul'da Mayıs fırsatları!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul’da Mayıs fırsatları başladı. Projedeki hemen teslim dairelerde Mayıs boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı...



Tema İstanbul projesi, Mesa, Avrupa Konutları, Kantur - Akdaş, Öztaş imzası ile hayata geçiriliyor. Dev projenin hemen teslim son dairelerinde Mayıs ayı boyunca devam edecek özel bir kampanya başlatıldı. fiyatların 377 bin TL'den başladıpı projede yüzde 20 fiyat avantajı ve 60 ayda yüzde 0.90 vade oranı uygulanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul'a komşu konumda yer alan Tema İstanbul projesi 61 blok olarak yükseliyor. 3 bin 531 dairenin yer aldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alıyor. Proje toplamda 1,5 milyon metrekare arsa alanı üzerine konumlanıyor.

Tema İstanbul da Mayıs fırsatları!

Mega projeye "bahçe" etabı geliyor

Tema İstanbul'un inşaatı devam eden BAHÇE etabında satışlar devam ediyor. 363 dairenin yer aldıpı bu etapta Bahçe’de teslimlerin 30 Haziran 2019 yapılması planlanıyor. Bahçe etabındaki dairelerin alanları 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Yılda 20 milyon ziyaretçinin hedeflendiği Tema World eğlence parkının 2020’de faaliyete geçmesi planlanıyor.

https://www.temaistanbul.com/


Geri Dön