25 / 04 / 2024

Tema Park İstanbul ne zaman teslim!

Tema Park İstanbul ne zaman teslim!

Firma: MESA, Kantur ve Aktaş

Proje: Temapark

Tema Park İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı cevabı veriliyor. Tema Park İstanbul projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL' den başlangıç gösteriliyor...




İstanbul'un Halkalı Atakent Bölgesi'nde Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortak imzasıyla yükselen Tema Park Evleri 4 farklı bölümden oluşan karma bir proje olarak hayata geçiriliyor.


Tema Park İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusu 2016 yılı olarak yanıt buluyor. Halkalı Tema Park Evleri Tema Plaza, Tema Mall, Tema İstanbul Konutları ve Tema World olarak tasarlanan bölümlerden meydana geliyor.


Tema World!


İstanbul'un en eğlenceli parklarından biri olması beklenen Tema World Doğu-Batı kültürünü ve geçmiş zamanın İstanbul'unu günümüze taşımayı hedefliyor. Tema World 360 bin metrekare alana konumlandırılarak dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olma özelliğini taşıyor.


Tema Plaza!


Alış veriş ve sosyal mekanlardan oluşacak Tema Plaza, çevresinde yer alan yeme içme alanlarıyla ziyaretçilerinin buluşma noktası olmayı hedefliyor.


Tema Mall!


Tema İstanbul projesine birkaç adım uzaklıkta olan Tema Mall, Türkiye'nin en prestijli alışveriş merkezi olmanın yanı sıra, içerisinde ünlü markaların mağazalarını da barındırmayı hedefliyor.


Tema Park İstanbul ne zaman teslim!


İstanbul Halkalı Tema Park Evleri kapsamında konut alanı 333 bin metrekare ve tüm alan 1,5 milyon metrekare olarak belirlendi. Projede toplam 3 bin 610 konut yer alıyor. 


Tema Park İstanbul Evleri'nde;

1 oda 1 salon konutların alanları 53,11 metrekare, 

2 oda 1 salon konutların alanları 88,95 metrekare, 

3 oda 1 salon konutların alanları 107 metrekare, 

4 oda 1 salon konutların alanları 141,67 metrekare.


Konut tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Halkalı Tema Park Evleri'nde fiyatlar metrekare bazında 3 bin 400 liradan başlangıç gösteriliyor. 


Tema Park İstanbul ne zaman teslim!

Tema Park İstanbul ne zaman teslim edilecek diye merak edenler için projenin 2016 yılında teslim edilmesi bekleniyor.


İstanbul Tema Park Evleri iletişim!

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön