16 / 04 / 2024

Tema Park ne zaman teslim? Metrekare fiyatı 3 bin 400 liradan!

Tema Park ne zaman teslim? Metrekare fiyatı 3 bin 400 liradan!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema Park ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Metrekare fiyatı 3 bin 400 liradan satılıyor olan Tema Park İstanbul Halkalı'da banka kredisi kullanılıyor...




Tema Park İstanbul projesi Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Tema İstanbul  projesi içerisinde Tema Mall, Tema World ve Tema Plaza bulunuyor. Tema Park ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Tema Park İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı - Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Tema Park İstanbul Halkalı projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


Halkalı Tema Park İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Halkalı Tema İstanbul Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 970 00 00'ı arayarak görüşebilirsiniz.




Tema Park ne zaman teslim?


Tema Park ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı Temmuz ayı olarak cevap veriliyor. Tema Park İstanbul Halkalı projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 400 liradan başlangıç gösteriliyor. 


Halkalı Tema Park İstanbul projesinde yürüyüş yolları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, meydanlar, eğlence alanları, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tema Park İstanbul Halkalı nerede?

Tema Park İstanbul Halkalı adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul



Tema Park İstanbul Halkalı iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


projeye sor



Geri Dön