25 / 04 / 2024

Halkalı Tema Park ne zaman teslim?

Halkalı Tema Park ne zaman teslim?

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Halkalı Tema Park ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Tema İstanbul kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor...




Tema İstanbul projesi , Mesa, Öztaş, Artaş, Kantur ve Akdaş ortak girişimi ile yükseliyor. Proje kapsamında 3 bin 610 adet konut yer alıyor.


Halkalı Tema Park ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Halkalı Tema Park ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Tema İstanbul Halkalı'da;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. Projedeki konutların alanları 53,11 metrekare ile 141,67 metrekare arasında değişiyor.


Tema Park İstanbul Projesi 'nde Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall gibi alanlar bulunuyor.  İstanbul Theme Park fiyat bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


1 milyon 550 bin metrekare alan üzerine yayılan Halkalı Tema İstanbul'da; geniş meydanlar, alışveriş alanları, eğlence alanları, spa, fitness center, çocuk oyun alanları,  meyve bahçeleri, yüzme havuzları, spor alanları, tenis kortu, bisiklet parkuru, güvenlik hizmetleri  gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Halkalı Tema Park ne zaman teslim?

Theme Park Halkalı teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlendi.


Temapark İstanbul nerede, İstanbul Tema Park ulaşım:

İstanbul Tema Park adres: Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul


Artaş  Tema İstanbul  iletişim:

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com




projeye sor



Geri Dön