26 / 04 / 2024

Tema World ve Tema Plaza ne zaman açılacak?

Tema World ve Tema Plaza ne zaman açılacak?

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Konut satışlarının devam ettiği proje kapsamındaki Tema World ve Tema Plaza da yer alıyor...




Halkalı Atakent'te Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul 1.6 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Tema İstanbul'da konutların yanı sıra ofis, alışveriş merkezi, otel, mağaza ve temalı eğlence parkı yer alıyor. 400 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Tema World eğlence parkının yılda 3 milyon kişiyi ağırlaması bekleniyor. 


3 bin metrekare büyüklüğünde sosyal tesisin bulunduğu Tema İstanbul'da 5 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları yer alıyor.  Konut satışlarının devam ettiği projede yaklaşık 7 bin araçlık kapalı ve 650 araçlık açık otopark da mevcut.


Konut teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleştirileceği Tema İstanbul projesinde yer alan Tema World ve Tema Plaza'nın yapımına konut teslimlerinden sonra başlanacak. Tema World ve Tema Plaza'nın 2017 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.



Tema İstanbul nerede?


Tema İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Atakent'te yer alıyor. Olimpiyat Stadı'nın yakınında bulunan proje ile Atatürk Havalimanı'nın arasında yalnızca birkaç kilometre mesafe bulunuyor. 


333 bin metrekare alan üzerinde yükselen Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde toplam 3 bin 610 adet daire mevcut.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön