25 / 04 / 2024

Temmer Mermer yeşil ev temalı projelerden talep görüyor!

Temmer Mermer yeşil ev temalı projelerden talep görüyor!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomunda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.




Dünyanın 40 ülkesine ihracat yapan Temmer Mermer, bilhassa yurtiçinde ki lüks konut projelerinden gelen yoğun talepler nedeniyle İstanbul Etiler'deki showroomunda, son yılların gündemi olan 'Yeşil Ev' temalı projelerden de talep görüyor. 

Afyon, Bilecik ve Eskişehir ocaklarından çıkardıkları doğaltaşlar dışmda yeni ürünleri ile showroomda sergilediği 50 çeşit mermer ürünlerine yenilerini ekleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya," Hem kişisel çabaları ile kendi özel villasını 'Yeşil Ev' içerikli planlayan münferit müşterilerimizden hem de adetli konut projelerinden gelen talepler doğrultusunda tamamen doğal taş olan mermeri sunuyoruz. Enerji ve ısı gibi çok önemli konularda tasarrufu destekleyen mermer, aynı zamanda darbelere karşı dayanıklılığı nedeniyle tercih ediliyor" dedi. 

Yalıtım sağlıyor Tamamen hijyen bir taş olma özelliği, her türlü darbelere olan dayanıklılığı ama en önemlisi ise ısı yalıtımı konusunda sağladığı avantajları nedeniyle doğa dostu olan mermerin sürdürülebilir konut projelerinin önemli bir elemanı olarak dikkat çektiğini söyleyen Çetinkaya, bugün renk çeşitliliği ve gelişen teknoloji sayesinde 1-2 cm incelikte kesilebilen mermerin binalarda bir çok yerde kullanılabileceğini söyledi. 


Posta


Geri Dön