25 / 04 / 2024

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe Aura'da 15 yıl vade ve yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesinde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.



Konut desteği kapsamında Bilkent Holding bünyesinde faaliyet gösteren Tepe İnşaat güvencesiyle inşa edilen Tepe Aura 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizli finansman fırsatıyla; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks seçeneklerini doğa ile iç içe bir hayat sağlıyor.

Tepe Aura, kamu bankalarının sunduğu 750 bin TL konut kredisi ile müşterileri için huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Dünya standartlarında çevre duyarlılığıyla yapılan Tepe Aura Leed Gold sertifikasına sahip olurken, 16 adet, 3 katlı konut blokları, bu blokları saran zengin peyzaj alanları ve konforlu 98 daireye hizmet veren çok yönlü sosyal tesisi ile yaklaşık 16.000 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. Tepe Aura’da doğa, peyzaj tasarımı ile kendisini temsil ederken, kentselliğe de beton, çelik ve cam gibi endüstriyel malzemeler ile göndermede bulunuyor. Alışılmışın dışındaki daire hacim kaliteleri, yapı kütleleri ve sosyal alan çeşitliliği ile Tepe Aura, istenirse kent içinde de farklı yaşam alanlarının mümkün olabileceğini de herkese göstermeyi planlıyor.

http://tepeaura.com/


Geri Dön