25 / 04 / 2024

Tepe İnşaat'tan Tepe Prime projesi!

Tepe İnşaat'tan Tepe Prime projesi!

Tepe İnşaat tarafından Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir Yolu üzerine yapılan butik yaşam ve iş merkezi Tepe Prime projesi büyük ilgi görüyor



Tepe İnşaat tarafından Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir Yolu üzerine yapılan butik yaşam ve iş merkezine, Ankaralıların ilgisi şirketi memnun ediyor.

Hızli çalışma temposu içindeki profesyonellere yönelik ofis, stüdyo ve keyif merkezinden oluşan komplekste şu ana kadar 150 adet satış gerçekleştirildi. Tepe İnşaat Genel Müdürü Süleyman Son projenin, Tepe İnşaat'ın en önemli yatırım projelerinden biri olduğunu belirterek, "Tepe Prime projesinde A Blok satışlarını sadece bu satışa özel bir uygulama yaparak özel fiyatlarıyla başlattık" dedi. Ankara'da üst gelir grubuna yönelik yatırım olanaklarına bir yenisi daha eklendi. Tepe İnşaat tarafından yapılan Tepe Prime projesi, Eskişehir yolu 9'uncu kilometre üzerinde bulunuyor. Proje kapsamında 175 ofis, 100 adet stüdyo ve 37 adet mağaza bulunuyor. Halen projenin A blok satışları devam ederken, Tepe Prime Avenue'nun da mayıs ayı içinde satışa sunulması öngörülüyor.
 
Proje 3 bölümden oluşuyor
Başkent Ankara'da iş merkezi ile stüdyoların bir arada olduğu ilk proje olma özelliği taşıyan Tepe Prime, "Residence, Business ve Avenue" olmak üzere 3 ayrı bölümden oluşuyor. Tepe Prime Business'da yer alan ofisler, iş adamlarının ihtiyaçlarını karşılamaya dönük tasarı¬mıyla öne çıkıyor, Tepe Prime Residence ise, büyüklükleri brüt 78-102 m2 aralığında değişen ve farklı beklentilere seslenen stüdyolardan oluşuyor. Stüdyolar, home-ofis olarak da kullanılabilecek nitelikte tasarlanmış. Projenin Avenue kısmında ise restoranlar, kafeler, gösteri ve konser alanları, su oyunları, özel peyzajlı sokak ve meydan düzenlemeleri dikkat çekiyor.

İlk satışlar özel avantajlarla başladı Proje kapsamındaki A Blok, 19 kattan ve her katta birbirinden bağımsız 4 bölümden oluşuyor. İş dünyasının ilgi gösterdiği A Blok için ilk satışlar da kampanya fiyatlarıyla başladı. A Blok'ta metrekare satış fiyatları 4 bin 600 TL ve 5 bin 100 TL aralığında değişiyor. Tepe İnşaat Genel Müdürü Süleyman Son projenin, Tepe İnşaat'ın en önemli yatırım projelerinden biri olduğunu belirterek, "Tepe Prime projesinde A Blok satışlarını sadece bu satışa özel bir uygulama yaparak özel fiyatlarla başlattık. Bu özel uygulama sadece sınırlı sayıda bağımsız bölüm için geçerli olacak. Daha önceki satışlarımızda olduğu gibi Ankaralılardan yoğun bir ilgi görüyoruz" dedi.
Capital Ankara


Geri Dön