18 / 04 / 2024

Tepe Prime Avenue, Cem Adrian ve Ozan Doğulu ile açılacak!

Tepe Prime Avenue, Cem Adrian ve Ozan Doğulu ile açılacak!

Yedi oktavlık sesiyle dikkat çeken Cem Adrianın konseri saat 18.30da başlarken, Türkiyenin en iyi DJlerinden Ozan Doğulu ise 20.30da sahne alacak. Tepe Prime Avenuenun açılış etkinliklerinin sunuculuğunu ünlü tiyatrocu Toprak Sergen üstlenecek.



Ankaranın yeni buluşma noktası Tepe Prime Avenue, Cem Adrian ve Ozan Doğulu konserleri ile açılıyor. Tepe Prime Avenuenun 2 Ekim 2011 Pazar günü gerçekleştirilecek ve tüm Ankaralıların davetli olduğu açılış etkinliklerinde Cem Adrian ve Ozan Doğulunun yanı sıra gün boyu devam edecek müzik, dans, pandomim gösterileri ve sokak etkinlikleri hem çocuk hem de büyük ziyaretçilere birbirinden zevkli anlar yaşatacak.

Türkiyenin en gözde kafe, restoran ve eğlence merkezleri tarafından tercih edilen Tepe Prime Avenue, İstanbulun ünlü eğlence mekânı Hayal Kahvesi, İkiler Et Lokantası, Ankarada ilk şubesini açan Burger House, Ankaranın sevilen markaları New Castle, Ege Balık gibi farklı zevklere hitap eden restoranları ile gece gündüz Ankaralılara hizmet verecek. Ayrıca Türkiyenin ilk konsept Mercedes Showroomunu ağırlayan Tepe Prime Avenueda eğlence ve kültür ürünlerinin tüketiciyle buluşturan D&R, kişisel bakım merkezi Gratis, eczane, kuaför, kuru temizleme ve market gibi günlük ihtiyaçlara cevap verecek mağazalar da bulunacak.  Büyük bir sahnenin yer aldığı meydan ise  konser, gösteri, festival gibi değişen aktiviteler ile yaşayan bir mekân olacak.


Geri Dön