18 / 04 / 2024

Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor!

Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor!

Türkiye beko loder pazarı, ASCENDUM Makina ve Terex işbirliğine merhaba demeye hazırlanıyor. Beko loderdeki deneyimiyle dünyanın önemli markaları arasında yer alan Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor.



Beko loderdeki deneyimiyle dünyanın önemli markaları arasında yer alan Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor. Terex’in Türkiye’deki tek beko loder distribütörü olduklarını söyleyen ASCENDUM Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat, Terex ile başlayan hikayelerini ve ASCENDUM Makina’nın gücü sayesinde ulaşacakları hedeflerini anlatıyor.


Türkiye beko loder pazarı, ASCENDUM Makina ve Terex işbirliğine merhaba demeye hazırlanıyor. Bir süredir ara verdiği beko loder pazarına yeniden odaklanan ASCENDUM Makina, beko loderdeki deneyimiyle sektörün en önemli markaları arasında yer alan Terex ile beko loder pazarında ilerlemek için yola çıkıyor.


Beko loderde işbirliğine giderken Terex’i seçmelerinin nedenlerini sıralayan ASCENDUM Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Tolga Polat, “Ascendum’un Terex’i tercih etmesinin en önemli sebepleri arasında, Terex’in beko loderde yılların birikimine sahip olması ve premium ürünler sunan bir marka olması yer alıyor” diyor. Terex markasının ASCENDUM satış tecrübesi ve satış sonrası becerisiyle birleştiğinde ortaya büyük bir sinerji çıkacağını söyleyen Polat, bu sinerjinin markayı hem daha ileriye taşıyacağını hem de satış rakamlarında gözle görülür bir artış sağlayacağını vurguluyor.


Pazara güçlü giriş


Bugüne kadar farklı temsilcilikler kanalıyla satılan Terex beko loderler TLB840, TLB890 ve TLB990, artık ASCENDUM Makina’nın ikinci el, yedek parça, kiralama ve servis ağı konularındaki gücüyle temsil edilecek. Terex’in Türkiye’deki tek beko loder distribütörü olduklarının ve getirdikleri üç farklı modelle pazara güçlü bir giriş yapacaklarının altını çizen Polat, “Türkiye’nin farklı bölgelerindeki farklı ihtiyaçları karşılayacağız” diyor ve ekliyor: “Terex premium markalar arasında konumlanacak. Yüzde 100 Avrupa menşeili olması, kabinde yarattığı konfor ve teknik anlamdaki üstünlüğü, Terex’i pazarda benzersiz bir yere konumluyor. Terex özellikle operatörlere sunduğu konfor açısından da standartların üzerinde.”


Türkiye’de giderek büyüyen beko loder pazarına kayıtsız kalmayan ASCENDUM Makina ve Terex, güçlerini birleştirerek pazara giriş yapıyor. Daha önce farklı kanallardan satışa sunulan Terex’in Türkiye’de güçlü bir distribütörle yoluna devam etmek istediğini ve bu nedenle de ASCENDUM Makina’yı seçtiğini söyleyen Polat, “ASCENDUM Makina çatısı altında premium markaların yer alması ve satış sonrası hizmetlere kanalize olmuş bir distribütör olması bu seçimde çok etkili oldu” diyor. Beko loderde verilen servis yedek parça hizmetinin büyük önem taşıdığına değinen Polat, “Bizim hedefimiz müşterinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek” diyor.


Terex profesyonellerin tercihi


Türkiye’de ASCENDUM güvencesiyle TLB840, TLB890 ve TLB990 olmak üzere seriliği, dönüş hızı ve yakıt verimliliğiyle dikkat çeken 3 farklı Terex beko loder modeli satışa sunulacak. Operatörlerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen 9. nesil TLB840, ferah kabini sayesinde konforlu bir çalışma ortamı sunarken, pilot kumandalı ekskavatör kontrolleri ve yeni servo power synchro transmisyonla da verim ve kârlılığın en üst düzeye çıkmasına imkan yaratıyor. Yeni Terex TLB890, daha yüksek iş süreleri için etkileyici hidrolik akış oranları sunuyor. Yeni kavisli bom ve meşhur yüksek koparma kuvvetine sahip kova etkileyici bir erişim ve kazı derinliği seviyesi sağlarken, ön yükleyici de benzersiz bir kaldırma kapasitesi yaratıyor. En zorlu arazilerde bile üstün performans sergileyen TLB990 ise, manevra kabiliyeti ve dört çeker sisteminin benzersiz verimiyle, her daim standartların üzerinde bir performans sergiliyor. Şaşırtıcı erişim ve kazı derinliği sağlayan yeni kavisli boma sahip olan makina, yüksek performansı ve kusursuz yatırım kârlılığıyla daimi maliyet tasarrufu isteyen profesyonellerin tercihi olmaya hazırlanıyor. Pazarla ASCENDUM Makina çatısı altında buluşacak Terex beko loderler şimdiden sektörde heyecan yaratıyor.


Geri Dön