18 / 04 / 2024

Terkirdağ Süleymanpaşa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Terkirdağ Süleymanpaşa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Süleymanpaşa ilçesinde, 100. Yıl Sanayi Sitesi asfalt yapımı ve çevre düzenlenmesi çalışmaları, temel atma töreni ile başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkam Kadir Al bayrak. Yeni Sanay, Sitesi Salonu'nda düzenlenen törende konuştu.



Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkam Kadir Albayrak. Yeni Sanay, Sitesi Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana yeni sanayi sitesindeki esnaf ile her zaman bir arada olduğunu söyledi. 

Tekirdağ'da nüfusun tamamına hizmet götüreceklerini ifade eden Albayrak. "Çok geniş bir hizmet ağımız var. 

Şarköy'den Saray'a kadar. 907 bin nüfusun büyükşehir belediye başkanıyım. Ama bu nüfusun tamamına hizmet edeceğiz ve seçim kitapçığımızda ne söylediysek hepsini yapacağız. Bu bizim görevimiz. 

Bunun başarısı Kadir Albayrak'ın değil halkımızın başarısı olacaktır çünkü bizi buraya halkımız getirdi" dedi. Yeni Sanayi Sitesindeki sorunları çözeceklerini belirten Albayrak. 'Tekirdağ'ın göz bebeği bir sanayi sitesine kavuşacağız. 

En az 20-30 sene rahat edecek tüm esnaflarımız. Tüm sanayi sitesi esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde asfalt yapımı ve çevre düzenlenmesi inşaatının temeli atıldı Törene. Süleymanpaşa Belediye Başkam Ekrem Eşkinat. Fen işleri Daire Başkanı Oktay Çolpan. Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cavit Kıldıran ile belediye çalışanları ve esnaf katıldı. 




Avrupa Yakası


 


Geri Dön