26 / 04 / 2024

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.




AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi. ‘Taraklı kabuğunu kırdı’ diyen Üstün, “Taraklı'da yaşayan kardeşlerimiz Osmanlı kültürünü yaşatıyor. Bu nüfusu 1 milyona yaklaşan Sakarya için de çok önemli. Taraklı, Göynük, Mudurnu, Nallıhan Beypazarı aynı özellikleri taşıyan aynı güzergah üzerinde tarihi yerler. Buralar doğa harikası muhteşem yerler, mutlaka turizme kazandırılmalıdır. Görevimiz hükümetimiz olarak gereken tüm destekleri vermek” dedi. 

 

Hızlı gelişecek

Taraklı'daki temaslarına değinen Üstün, Taraklı'da devam eden termal yatırımlarının bölgeye çok büyük katkı sağlayacağını Taraklı'nın bunu iyi değerlendirebilmesi için planlamaların iyi yapılması gerektiğini bildirdi. Çalışkan insanların üretim yapması için kendilerine düşen görevin, onlara gerekli ortamı sağlamak olduğunu vurgulayan Üstün, şöyle devam etti, “Taraklı inanıyorum ki yakında daha hızlı gelişmesini sağlayacak. Çünkü İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, gibi iller yakın bir ilçe. Buranın çok hızlı gelişeceğine inanıyoruz.”

 

Bilgi aldı

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'e ziyaretlerinde AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, Yönetim Kurlu Üyesi Mesut Kara ve Taraklı Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Koç eşlik etti. Hark ve Tuzla Mahallesi’nde vatandaşlarla da sohbet eden Üstün, Tuzla Muhtarı Cevdet Toprak'tan kanyonlarda gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Üstün, vatandaşlara tavsiyelerde bulunarak, kanyonlarda gerçekleşen turizm faaliyetlerinden istifade etmeleri gerektiğini belirtti. 



Sakarya Yenigün


Geri Dön