25 / 04 / 2024

Termo Teknik panel radyatörlerle estetik far yaratıyor!

Termo Teknik panel radyatörlerle estetik far yaratıyor!

Evlerde dekoratif panel radyatör şıklığı: Panel radyatörünüz estetikten uzak olmak zorunda değil. Dekoratif panel radyatörleri, banyopan ve panel radyatör sınıfında farklı renk, tip, tasarım ve ölçülerde 6.000’in üzerinde varyasyona sahip



Dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi olmaya hazırlanan Termo Teknik’in Çorlu’da 100,000m2 üzerine kurulu modern tesislerinde üretilen dekoratif panel radyatörler sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile  mekanlara şıklık katıyor.


Panel radyatörler, mimari  tasarıma ve  dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Genellikle tek bir renk ve tipte üretilmeleri, yerlerinin değiştirilememesi, eşyalarla uyum şansının olmaması gibi nedenlerle panel radyatörler evlerin estetikten uzak bir objesi olarak görülüyor. Oysa farklı panel radyatör tercihi ile az bir fark ödeyerek mekanlara derinlik ve bütünlük katmak, tasarımda zevkli bir dokunuş yakalamak mümkün. Termo Teknik, zengin dekoratif radyatör seçenekleri ile birbirinden şık alternatifler sunuyor.


Termo Teknik Dekoratif Panel Radyatörler 

Termo Teknik’in dekoratif panel radyatörleri, banyopan ve panel radyatör sınıfında farklı renk, tip, tasarım ve ölçülerde 6.000’in üzerinde varyasyona sahip. Termo Teknik’in Çorlu’daki modern üretim tesislerinde yüksek ısıl verim ve kalite standardı gözetilerek üretilen, TermoStyle, TermoDesign ve Silüet serileri bilinen radyatör algısına yepyeni, estetik bir boyut getiriyor. Özellikle salon ve antrelerde kullanılarak dekorasyonda profesyonel ve şık bir zarafetin tamamlayıcısı oluyor.


Termo Teknik radyatörleri yüksek ısı verimi sunan tasarımları sayesinde, verim kaybını minimuma indiriyor.  Avrupa standartlarına sahip üretim koşulları, kaliteli materyal kullanımı ve profesyonel teknik tasarımları ise tüketiciye uzun yıllara yayılan kullanım ömrü sunuyor. Termo Teknik tesislerinde üretilen tüm panel radyatörler gibi, Termo Teknik dekoratif serisi de kalitesinin bir göstergesi olarak 10 yıllık garanti belgesine sahip.



Geri Dön