24 / 04 / 2024

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.



İstanbul’un merkezinde Mecidiyeköy’de, İsviçreli  Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul Projesin’de Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı. Konumu, kalitesi, boğaz ve şehir manzarası, sosyal olanakları ve tasarımı ile benzersiz özelliklere sahip olan projede, ünlü markaların mağazaları, uluslararası bir otel markası, rezidans, ofis, kültür sanat ve sosyal aktiviteler için alanlar bulunuyor.


Mecidiyeköy’de bulunan eski Likör Fabrikası arazisinde yükselen Emre Arolat imzalı projede iç mekan tasarımı Marcel Wanders'a ait. Akıllı sistemler ve yüksek inşaat teknolojisi ile enerji tasarrufu, jeneratör sistemi sayesinde kesintisiz enerji sağlanan projenin tümünde yüksek ısıl verimliliğe sahip,  estetik açıdan mekanlara katkı sağlayan Termo Teknik dekoratif radyatörlerinden  Termo Design Serisi kullanılıyor.


Dünyanın en büyük panel radyatör fabrikası’na sahip Termo Teknik’in, Çorlu’da 100.000 metrekare üzerine kurulu modern tesislerinde üretilen panel radyatörler verimlilikleri, sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile  dikkat çekiyor. Termo Teknik’in  dekoratif panel radyatör serisi, kendilerine has modern ve şık tasarımları ve farklı ebat seçenekleriyle 6.000’in üzerinde opsiyon sunuyor.


Temo Design serisi

Quasar İstanbul’da kullanılan Termo Design serisi pürüzsüz yüzeye sahip özel tasarımı ile mekanlara derinlik ve bütünlük katıyor, Avrupa’nın en çok tercih edilen modern ve estetik üst ızgara tasarımı ile rahat ve minimalist dekor tasarımlarına katkı sağlıyor.


Yüksek ısıl verim ve kalite standardı gözetilerek üretilen Termo Teknik panel radyatörler farklı estetik boyutlara ve yüksek kalite standartına sahip bulunuyor. Normalde 8 bar ve altında çalışması beklenen panel radyatörlerin her biri, Termo Teknik üretim tesislerinde uluslararası EN 442 & BS EN ISO 9001 standardında üretilerek 13 bar’a kadar basınç testine tabi tutuluyor. Panel radyatörler kalitenin bir göstergesi olarak 10 yıllık garanti belgesi ile birlikte sunuluyor. Termo Teknik panel radyatörler, 50’den fazla ülkeye ihraç ediliyor ve başta Avrupa ülkelerinde olmak üzere beğenilerek kullanılıyor.



Web: http://www.quasaristanbul.com/


Geri Dön