20 / 04 / 2024

Termo Teknik dekoratif radyatör serisi

Termo Teknik dekoratif radyatör serisi

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

Termo Teknik LOGIC Kombi 5 yıl garantili!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi, premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 31 Aralık’a kadar 5 yıl garanti hediyeli.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Termo Teknik'ten kombi alana seramik tencere seti hediye!

Termo Teknik, Ramazan ayına geleneksel kampanyası ile giriyor. Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Ramazan ayına Güral Porselen’den 7 parça seramik tencere seti hediyeli.

Termo Teknik ile panel radyatörlerde kalite ve şıklık bir arada!

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.

Komşunuzdan daha fazla doğalgaz faturası ödemenizin 7 nedeni!

Doğalgaz faturaları posta kutunuza geldiğinde siz de gözü komşunun faturasına takılanlardan mısınız? Termo Teknik yetkilileri farklı doğalgaz faturalarının nedenlerini sizin için anlattı.

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Termo Teknik tesis alanını büyütecek!

Termo Teknik, 2015 yılı içerisinde 100 milyon lirayı aşan iç piyasa cirosu elde etti. Salim Çetinkurşun, “Yeni yatırımlarla birlikte tesisimizin alanı 7 bin metrekare artarak 42 bin metrekareye ulaşacak." dedi.

Termo Teknik LOGIC Kombi +3 yıl ek garanti kampanyası devam ediyor!

Premix yoğuşmalı kombi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, yoğun talep üzerine, 31 Aralık 2015’de sona eren “+3 yıl ek garanti” kampanyasını 31 Mart 2016’ya kadar uzattı.

Doğru yalıtımla ekonomik ısının!

Kış aylarına girilirken, ısınma maliyetleri en önemli konulardan birisi haline geliyor. Yüksek doğalgaz faturaları ödemelerine rağmen yeterli seviyede ısınamayanların şikayetleri artıyor. Ekonomik ısınmanın yollarını Termo Teknik yetkilileri anlattı.

Termo Teknik dekoratif radyatör serisi Haberi

Termo Teknik dekoratif radyatör serisi

İstanbul’un merkezinde Mecidiyeköy’de, İsviçreli  Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul Projesin’de Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı. Konumu, kalitesi, boğaz ve şehir manzarası, sosyal olanakları ve tasarımı ile benzersiz özelliklere sahip olan projede, ünlü markaların mağazaları, uluslararası bir otel markası, rezidans, ofis, kültür sanat ve sosyal aktiviteler için alanlar bulunuyor.


Mecidiyeköy’de bulunan eski Likör Fabrikası arazisinde yükselen Emre Arolat imzalı projede iç mekan tasarımı Marcel Wanders'a ait. Akıllı sistemler ve yüksek inşaat teknolojisi ile enerji tasarrufu, jeneratör sistemi sayesinde kesintisiz enerji sağlanan projenin tümünde yüksek ısıl verimliliğe sahip,  estetik açıdan mekanlara katkı sağlayan Termo Teknik dekoratif radyatörlerinden  Termo Design Serisi kullanılıyor.


Dünyanın en büyük panel radyatör fabrikası’na sahip Termo Teknik’in, Çorlu’da 100.000 metrekare...