25 / 04 / 2024

Termo Teknik Frankfurt ISH 2013'e katılıyor!

Termo Teknik Frankfurt ISH 2013'e katılıyor!

Panel radyatör ihracatında 6 yıl üst üste birinci olan Termo Teknik, Dünyanın en büyük ısıtma-soğutma sistemleri, banyo,enerji ve yenilenebilir enerji fuarı Frankfurt ISH’ya 9. kez katılıyor



İngiliz Ideal Stelrad Group (ISG) şirketinin iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, 12-16 Mart tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenen ve Dünyanın en büyük ısıtma-soğutma sistemleri, banyo, eneri ve yenilenebilir enerji fuarı niteliğinde olan Frankfurt ISH 2013’e, ISG’inin 240 m2’lik standı içinde katılıyor.

Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu,Termo Teknik’in, MESSE organizasyonlarından birisi olan Frankfurt ISH Fuarı’nda ısı verimliliği son derece yüksek, çevreye duyarlı, panel radyatör ürünleri ve kombileri tanıtacağını, Termo Teknik teknolojisinin bir kez daha ziyaretçilerle buluşacağını söyledi. 

Termo Teknik’in  geçtiğimiz 6 yılda Türkiye’nin panel radyatör ihracatı birincisi olduğunu  hatırlatan Oraloğlu, ihracata yönelik üretim yapan bir kuruluş olarak uluslararası etkinliklerin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek  şunları söyledi:

“Termo Teknik, uluslararası standartlarda üretim yapan ve üretiminin yüzde 65’ini ihraç eden bir kuruluş olarak sık sık fuarlara katılmakta, müşterileri ve potansiyel müşterileri ile yüzyüze iletişim kurmaktadır. Frankfurt ISH’da da gerek ürünlerimiz, gerekse standımız ile geniş ilgi görüyoruz. Türkiye’de ürettiğimiz markalar Avrupa’da tanınıyor ve geniş bir kesim tarafından sevilerek kullanılıyor.  Bu fuara 9. kez katılıyoruz ve katılmaya devam edeceğiz.” 

Termo Teknik’in Çorlu’da 100 bin m2 alanda üretim yapan dünyanın en büyük panel radyatör fabirkalarından birisine sahip olduğunu belirten Oraloğlu, “Fabrikamız yıllık 4.5 milyon adet panel radyatör üretim kapasitesine sahip. Bu Avrupa’da bir çatı altındaki en büyük üretim kapasitesidir. Bu fabrikada, çok farklı boyutlarda, özel tasarıma sahip, farklı renk ve görünüşte panel radyatör üretimi yapıyoruz” dedi. 

Frankfurt’ta 2 yılda bir düzenlenen ISH Fuarı’na, 2013 yılında 250.000 m2 alanda 2300’ü aşkın şirket ve kuruluşun katılımı bekleniyor. Frankfurt ISH: Enerji, ısıtma-soğutma ve banyo deneyimini bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı olarak nitelendiriliyor ve 50 yıldır düzenleniyor. 



Geri Dön