26 / 04 / 2024

Terrace Bahçe'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Terrace Bahçe'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Terrace Bahçe hem şehir merkezine yakın hem de doğanın içinde yer almasıyla, şehirden uzaklaşmayan ama şehir yoğunluğundan kaçmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturuyor



Terrace Bahçe hem şehir merkezine yakın hem de doğanın içinde yer almasıyla, şehirden uzaklaşmayan ama şehir yoğunluğundan kaçmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturuyor. Terrace Bahçe, Terrace Fulya'daki konforu ve keyfi Sarıyer'e taşıyarak, sakinlerinin bir taraftan doğanın içinde doğal yaşamın tadını çıkarmasını sağlarken, diğer taraftan da güvenli ve huzurlu bir site yaşamına sahip olmalarına olanak sağlıyor …
Projenin adı: Terrace Bahçe
Projenin lokasyonu: Sarıyer Kasapçayırı mevkii-Maden/Kilyos yolu üzeri
Yapan şirket: İnanlar İnşaat A.şž.
Satış pazarlama sorumlusu: Aybike Hepşen
İnşaata başlama tarihi:     2010 Ocak
İnşaatı bitirme tarihi: 2011 Ocak - 1 ay içinde teslimler başlıyor
Toplam arsa: 4 bin 90 metrekare
Toplam inşaat alanı: 14 bin metrekare
Sosyal donatılar: Terrace Bahçe'de açık havuz, fitness center, sauna, güneşlenme terasları yer alıyor.
Satılabilir alan: 10 bin 293 metrekare
Konut bilgileri: Terrace Bahçe'de büyüklükleri 56 ile 211 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 14 tipte toplam 76 daire bulunuyor.
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 4 bin 500 – 5 bin   TL
Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: Terrace Bahçe projesinde kalan dairelerde fiyat skalası 800 bin TL (193 metrekare) TL ile 1 milyon 250 bin TL (211 metrekare) arasında
Projedeki binaların kat yükseklikleri: 4 katlı
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 225 kişi    
Projenin ayırt edici özelliği: Terrace Bahçe hem şehir merkezine yakın hem de doğanın içinde yer almasıyla, şehirden uzaklaşmayan ama şehir yoğunluğundan kaçmak isteyenler için iyi bir alternatif oluşturuyor. Terrace Bahçe, Terrace Fulya'daki konforu ve keyfi Sarıyer'e taşıyarak, sakinlerinin bir taraftan doğanın içinde doğal yaşamın tadını çıkarmasını sağlarken, diğer taraftan da güvenli ve huzurlu bir site yaşamına sahip olmalarına olanak sağlıyor.     Ayrıca proje, daire tip ve büyüklüğü ile farklı bütçelerde sakinlere doğa içinde yaşama ve şehir hayatına yakın olma olanağı sunuyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Terrace Bahçe'de analar için çocukları ve komşularıyla birlikte keyifli zamanlar geçirmeleri için tasarlanmış açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları fitness center ve sauna bulunuyor.
Projede babalar için neler var: Babalar iş stresini sosyal tesisteki aktivitelerle atabilirler. Bunun yanı sıra bölgedeki ekolojik beslenme, denize yakınlık ve doğa sporları gibi doğa kaynaklarından yararlanma olanağı sunuluyor.
Projede çocuklar için neler var: çocukların doğa ile iç içe bir ortamda büyümelerini sağlıyor.
26. Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Özel Doğa Koleji - 600 metre, Özel Fevziye Mektepleri Vakfı Ayazağa kampusü, Özel Yüzyıl Işıl Lisesi - 1.5 km, Özel Bahçeköy Açı Lisesi - 2 km, olan Firuzan Kemal Demironaran Lisesi üç kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Özel Amerikan Hastanesi Aile Polikliniği bir kilometre uzaklıkta
En yakın alışveriş merkezi: Terrace Bahçe, Zekariyaköy'de bulunan Migros'a bir kilometre, İstinye Park'a 15 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.  
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen Havalimanı'na 60 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 45 kilometre uzaklıkta.
Anayollara olan uzaklığı: Terrace Bahçe, TEM'e 9, Zekeriyaköy kavşağına 3, Sarıyer'e 3, Bahçeköy'e 5, Maslak'a 10 km uzaklıkta.
0212 342 12 10 - 215 50 30
www.inanlarinsaat.com.tr
http://www.terracebahce.com/

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön