28 / 03 / 2024

Terrace Lidoda 485 bin dolar!

Terrace Lidoda 485 bin dolar!

İnanlar İnşaatın Büyükadadaki projesi Terrace Lidoda konut fiyatları 485 bin dolardan başlıyory. Konut bedelinin yüzde 25lik kısmı peşin, kalan kısmı banka kredisiyle ödenebiliyor. Örnek daire nisan ayında hazır olacak, yaşam önümüzdeki sonbaharda başlaya



Terrace Lido projesi Büyükadada inşa ediliyor. İnanlar İnşaatın hayata geçirdiği projede 89, 96 ve 100 metrekare büyüklüğünde üç farklı 1 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor. Fiyatları 485 bin dolardan başlıyor.

Terrace Lidodan 2 oda 1 salon daire almak isteyenler için ise büyüklükleri 107 ile 130 metrekare arasında değişen farklı seçenekler sunuluyor. 2+1lerin fiyatları 580 bin dolardan başlıyor.

Terrace Lido projesinde toplam konut bedelinin yüzde 25lik bölümü peşinat olarak daire alımında ödeniyor. Kalan yüzde 75lik kısım için kredi kullanılıyor.

Terrace Lidonun iki farklı örnek dairesi Nisan ayında müşterilerin beğenisine sunulacak. Konut teslimleri ise 2011 yılının eylül-ekim aylarında yapılacak. Böylece Terrace Lidoda yaşam başlamış olacak.

Terrace Lidoda tüm konutlar deniz manzaralı konumda. Projenin inşaatı ise geçtiğimiz eylül ayında başladı. Terrace Lido, alanları 89 ve 130 metrekare arasında değişen konut tipleri Celine, Nicole, Juliette, Claire, Sophie, Charlotte ve Isabelle isimleriyle adlandırılıyor. Proje toplam 30 rezidanstan oluşuyor.

Zemin + dört katlı olarak tasarlanan Terrace Lido projesinde zemin katta ticari ve spor alanları bulunuyor. Üst katlarda ise konutlar yer alıyor.

Terrace Lido sitesinin çevresinde, girişinde ve genel sirkülasyon alanlarında kapalı devre güvenlik kontrol TV sisteminin bulunacağı projede, güvenlik ile irtibatlı interkom, kat koridorlarında acil anons ve yangın ikaz sistemi bulunacak.

2 bin metrekarelik ticari alanın bulunduğu Terrace Lidoda dükkanların alanları 30 ile 50 metrekare arasında. Toplam 25 dükkan mevcut.

Terrace Lido projesinin inşaat alanı 9 bin 362 metrekare. Sosyal donatı alanlarında açık havuz, terapi havuzu ve fitness center bulunuyor.

Terrace Lido kültür varlığımız Prens Adaları'nda, Süha Eyisoylu imzası ve Dârâ Kırmızıtoprak'ın sanatsal dokunuşlarıyla hayat buluyor. Art Deco Mimari anlayışıyla inşa edilen Terrace Lido, beyaz panjurları, turkuaz tenteleri ve adanın doğal dokusuna uygun bahçesi ile eski tatları günümüze getiriyor.

 

www.inanlarinsaat.com.tr

http://www.terracelido.com/

0.216.382 8686


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön