27 / 04 / 2024

Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi!

Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi ile ilgili bilgiler haberimizde bulunuyor. Projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.



Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi ile ilgili bilgileri haberimizden bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılıyor. 


İçinde; buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terası, kapalı otopark çocuk havuzu, 1 açık, 3 kapalı havuz, sosyal tesis, masa tenisi, bilardo, vitamin bar, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kardiyo, fitness, aerobik, pilates salonu gibi sosyal alanların yer aldığı proje, 945 daire ve 27 dükkandan meydana geliyor.


Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi!


Terrace Mix Esenyurt fiyat listesi bilgilerine göre projede daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ile ödemelerin aypıldığı  Terrace Mix  Esenyurt projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Terrace Mix Esenyurt'ta ilk etapta daireler hemen teslim ediliyor. Proje, Metrobüs'e 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. Hem E-5'e hem de TEM'e çok yakın mesafede inşa edilen Terrace Mix Esenyurt telefon numarası 444 20 02 olarak belirlendi.



Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com


projeye sor



Geri Dön