05 / 05 / 2024

Terraco Tarihi Renklendiriyor'un tanıtımı ertelendi!

Terraco Tarihi Renklendiriyor'un tanıtımı ertelendi!

8 Nisan Dünya Romanlar Günü'nde yapılması planlanan "Terraco Tarihi Renklendiriyor" projesinin basın tanıtımı yağışlı hava nedeni ile 14 Nisan Perşembe gününe ertelendi...



Fatih Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ağırlıklı Roman müzisyenlerin yaşadığı ve İstanbulun en eski mahallelerinden Loncanın çehresi değişti. Şubat ayında Fatih Belediyesi ile Terraco Türkiye sponsorluğunda başlatılan ve 8 Nisan tarihinde bitirilmesi planlanan Lonca Bölgesi Sağlıklaştırma Projesi sona erdi. 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kutlaması öncesinde sona eren projenin alanda  basın  tanıtımı gerçekleştirilecek. 

Dünyada ve Avrupa da kutlanan 8 Nisan Dünya Romanlar günü, İstanbul da bu sene ikinci kez organize bir şekilde kutlanacak. Fatih Belediyesinin organizasyonu ile Balat Sahilinde yapılacak kutlama programında birçok sanatçı ve müzisyen katılacak.  8 Nisan Dünya Romanlar Günü Kutlama programında siz değerli medya mensuplarını da aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Birinci Program; Lonca Bölgesi Sağlıklaştırma Projesi

Tarih         : 14 NİSAN 2011 CUMA

Saat           : 17.00 18.00 Arası  (Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Terraco Türkiye Genel Müdürü Rauf Göktaş ile bölge gezisi)

Yer             : Kundakçı Sokak Lonca Mahallesi Balat - FATİH
(Programın yapılacağı alnın krokisi ekte yer alıyor)

İkinci Program

Tarih         : 14 NİSAN 2011 CUMA

Saat           : 1 8 .00 - 24.00 Arası

Yer             : Bulgar Kilisesi Karşısı (Demir Kilise) Balat Sahili - FATİH  

Lonca Mahallesi Cephe Sağlıklaştırma Proje alanı krokisi
Festival alanı sahilde Unkapanı istikametinde 300 metre ileride olacaktır.


Geri Dön