19 / 04 / 2024

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde yapılan Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin son oturumunda Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı liderliğinde Tersane İstanbul'da hibrit şekilde gerçekleştirilen Türkiye Denizcilik Zirvesi'nin kapanış oturumu yapıldı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; kapanış oturumunun ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tersane İstanbul'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Tersane İstanbul projesindeki son duruma ilişkin konuşan Adil Karaismailoğlu, "Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu itibarıyla etap etap hizmete girecek. Bittiği zaman müzeleri, tiyatro ve sinema salonları, sosyal alanlarıyla burası İstanbul'a, Beyoğlu'na, Kasımpaşa'ya çok kıymet verecek değerli bir alan."

Tersane İstanbul önümüzdeki yıl sonu açılıyor!

Tersane İstanbul'un yer aldığı alanı bakanlık olarak Türkiye'nin sosyal yaşantısına kazandırdıklarına vurgu yapan Karaismailoğlu, "Ülkemize değer katacak vizyon projeleri gelip burada tartışmak bizim için de çok önemli. Zirve, Türkiye'nin denizcilik vizyonuna değer katacak. Fikirleri, görüşleri hepsini aldık, kaydettik. Onlar bize bir ödev, ders olarak önümüzde duracak. Önümüzdeki projelerimize mutlaka katkısı olacak. Tabi bunlarla bitmiyor. Ekim ayının başında 7. Ulaştırma Şurasını yapıyoruz. Orada ulaşımın tüm metotlarını uluslararası bir şurada tartışıp konuşacağız. Oraya da çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Galataport ve Tersane İstanbul’da yatırımcılarla anlaşmalar yapıldı!

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul değerlendirmesi!

Kanal İstanbul’un ilk özel projesi belli oldu!


Geri Dön