29 / 03 / 2024

TFF'den Riva'ya ikinci tesis geliyor!

TFF'den Riva'ya ikinci tesis geliyor!

TFF'den Riva'da inşa edilecek 82 oda, 703 metrekarelik iç bahçe, 200 araçlık açık ve kapalı otoparkın da bulunacağı tesis zemin iyileştirme çalışmaları başladı...



Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında inşa edilecek TFF Spor Kompleksi projesinin, zemin iyileştirme çalışmaları başladı.

 

TFF'den yapılan açıklamaya göre yeni kamp merkezi ve idari binanın, toplam 38 bin metrekare kullanım alanı, 26 bin metrekare kapalı alana sahip.

 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre tesiste konaklanabilecek, ayrıca konferans salonu, toplantı odaları, ofis binası, mescit, fitness salonu, terapi havuzları ve biri 60-90 ölçülerinde iki doğal çim sahanın olacak.

 

Engelli sporculara uygun olara tasarlanan tesiste, 82 oda, 703 metrekarelik iç bahçe, 200 araçlık açık ve kapalı otoparkın da bulunacağı söylendi. 

 

Bu tesisle 45 ile 130 metrekare arasında değişen 10 adet toplantı salonu, 700 kişilik konferans salonu, restoran, VIP restoran, çok amaçlı 780 metrekarelik fuaye alanı ile yeni konferans salonu ve eğitim alanlarının da Türk futboluna kazandırılacağı bildirildi.

 

Tesiste, üç katlı olarak düşünülen ve 3 bin 500 metrekarelik alana yapılacak ofis binasında ise basın merkezi, toplantı odası ile idari ofislerin yer alacağı ifade edildi.

 


Geri Dön