26 / 04 / 2024

The Address Residence İstanbul 'da metrekaresi 5 bin 300 dolar!

The Address Residence İstanbul 'da metrekaresi 5 bin 300 dolar!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: The Address Residence

Dünya'nın önde gelen gayrimenkul şirketi Emaar'ın ödüllü markası "The Address" İstanbul'da! 435 milyon dolarlık maliyetle hayata geçirilen projenin lansmanı dün Four Seasons Hotel Bosphorus'ta yapıldı.



İstanbul Çamlıca'da hayata geçen Emaar Square projesinde yer alan The Address Residence'ın lansmanı dün yapıldı.  The Address Residence  435 milyon dolarlık maaliyetle Emaar Turizm ve Eğlence Grubu tarafından hayata geçirildi. Hem otel, hem rezidans olan projede, otelin birinci sınıf hizmetlerini, konforunu rezidans sakinleride kullanabiliyor. 


The Address Residence İstanbul’un mimari tasarımı Foster + Partners tarafından, iç tasarımları ise dünyanın konaklama sektöründeki en önemli iç mimarlık firmalarından birisi olan Hirsch Bedner Associates tarafından yapılıyor. 


THE ADDRESS RESIDENCE BASIN TOPLANTISI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


The Address İstanbul'da konut alacaklar veya konaklayacaklar resepsiyon hizmetleri, fitness salonu, SPA, havuz, kafe, restaurant, özel otopark ve depolama alanları, gözlem terası,çocuk oyun alanları, toplantı salonları gibi olanaklardan yaralanabilecek.


46 kattan oluşan The Address İstanbul'un ilk 11 katında The Address Hotel yer alıyor. 183 odası mevcut. 12 - 29 kat arasında yer alan The Address Residence İstanbul 197 mobilyalı lüks rezidans daireye sahip. 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen büyüklerle 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. The Address Sky View ise 30 ile 46 katları arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçeneklere sahip. Daire büyüklükleri 89 metrekare ile 645 metrekare arasında değişiyor.


The Address Residence İstanbul da metrekaresi 5 bin 300 dolar!


Emaar, The Address markalı rezidansları için uyguladığı kiramalama sistemi ile yatırımı ilk kez İstanbul'a taşıyor.197 adet otel konseptine uygun mobilyalı lüks rezidans dairelerini, The Address Hotel'in özel kiralama sistemine dahil ederek gelir elde edebiliyorlar.


The Address Residence, The Address Residence ve Sky View İstanbul adı verilen bölümlerden oluşan projenin residence konutlarının metrekaresi 5 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacağı öngörülüyor.


Emaar Square İletişim

Tel: 0 216 547 1717 

Web: www.emaarsquare.com.tr

Simay YAYLACI/Emlakkulisi





projeye sor



Geri Dön