18 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekaresi 6 bin 600 dolar!

Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekaresi 6 bin 600 dolar!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası'nın en işlek caddelerinden biri olan Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde Viatrans ve Meydanbey Ortaklığı ile inşa edilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekaresi 6 bin 600 dolardan başlıyor...



İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Quasar İstanbul Viatrans ve Meydanbey ortaklığı ile inşa ediliyor. 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan proje, karma proje olarak yükseliyor. 


İnşaat alanının 189 bin 620 metrekare olarak belirlendiği Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da 500 milyon İsviçre Frangı yatırım maliyeti bulunuyor. 2 bloktan oluşan Mecidiyeköy Quasar İstanbul, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor. 


Mecidiyeköy Quasar İstanbul, Eski Ali Samiyen Stadı'nın hemen yan tarafındaki Eski Likör Fabrikası üzerinde inşa ediliyor.


Metrekare birim fiyatının 6 bin 600 dolardan başladığı Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesi, 257 konuttan, 17 ticari üniteden ve 58 ofisten oluşuyorç. Projede ayrıca bir de otel yer alıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da konut büyüklükleri 116 metrekareden başlangıç gösteriyor, 518 metrekareye kadar yükseliyor.


Projede;  spor alanları, buhar odası, kafe, restoran, fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi alanlar yer alıyor.


Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön