25 / 04 / 2024

The First Çankaya Projesi!

The First Çankaya Projesi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: The First Residence

The First Çankaya Projesi 2 blok halinde yükseliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede sauna, yüzme havuzu, pilates stüdyoları, fitness merkezi ve otopark bulunuyor.




The First Rezidans Ankara 'da Başkent Bölgesi'nde inşa ediliyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.


479 adet konutun yer aldığı The First Çankaya Projesi 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


26 bin 905 metrekare inşaat alanı üzerine yayılan Sinpaş The First fiyatlar 'ı hakkında bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


The First Çankaya Projesi daire alanları: 

1+1 daire tiplerinin büyüklükleri 48 metrekare ile 60 metrekare arasında, 

2+1 daire tiplerinin büyüklükleri 80 metrekare ile 110 metrekare arasında,

3+1 daire tiplerinin büyüklükleri 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


Çankaya The First ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin 2016 Nisan 'da teslim edilmesi planlanıyor.


The First Çankaya Projesi 'nde; fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, otopark ve pilates stüdyoları bulunuyor. The First Çankaya Projesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için The First Çankara satış ofisi ile iletişime geçbilirsiniz.


The First Residence nerede?

Sinpaş The First nerede: Uğur Mumcu Caddesi No:62  Çankaya - Ankara


Sinpaş  The First Residence  iletişim:

Sinpaş The First telefon: 444 1 440

Web adresi: www.thefirstcankaya.com





projeye sor



Geri Dön