24 / 04 / 2024

the first rezidans

the first rezidans

The First Çankaya Projesi 2 blok halinde yükseliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede sauna, yüzme havuzu, pilates stüdyoları, fitness merkezi ve otopark bulunuyor.

The First Residence teslim tarihi!

The First Residence teslim tarihi olarak 2016 senesi belirlendi. Ankara'da yükselen The First Residence projesinde yer alan konutlar 2016 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilecek

Çankaya The First adres bilgileri!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran ve toplamda 479 rezidans ile 26 ticari üniteden oluşan Çankaya The First adres bilgileri...

The First Residence ne zaman teslim?

The First Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. The First Residence Çankaya projesi 479 adet rezidans daire ve 26 adet dükkandan meydana geliyor...

The First Residence satılık daire fiyatları!

Fiyatların 500 bin liradan başlangıç gösterdiği The First Residence satılık daire fiyatları ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde mevcut...

The First Rezidans satılık daire fiyatları!

Dairelerin minimum 500 bin liradan satıldığı The First Rezidans satılık daire fiyatları 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...

The First Rezidans satış ofisi!

The First Rezidans daire fiyatları minimum 500 bin TL'den başlıyor. The First Rezidans satış ofisi ve krokisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

The First Rezidans ulaşım!

Ankara-Çankaya'da hayata geçirilen The First Rezidans ulaşım bilgileri ve proje detayları haberimizde yer alıyor...

The First Rezidans daire fiyatları!

Teslimlerinin Nisan 2016 olarak belirlendiği The First Rezidans daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor...

The First Rezidans adres!

Ankara ili içerisinde hayata geçirilen The First Rezidans adres, ulaşım bilgileri ve projenin detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

The First Rezidans ne zaman teslim ?

The First Rezidans ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2016 yılının Nisan ayı olarak belirlendi...

The First Rezidans satış ofisi!

Ankara 'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen The First Rezidans satış ofisi iletişim, ulaşım ve adres bilgilerinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Sinpaş The First projesi !

Sinpaş The First projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor

The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı!

Detayları henüz belirlenmeyen The First Residence'ın inşaat çalışmalarına başlandı...

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu!

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu veriliyor. Satışların başladığı proje 330 adet villa ve rezidans, 7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden oluşuyor. 

Bodrum The BO Viera teslim tarihi!

Satışları başlayan The BO Viera projesi 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana geliyor..

The BO Viera projesi satışta! Yeni Proje!

BESA Grup, Bodrum’da 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen The BO Viera projesine imza atıyor...

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı!

Kadıköy'ün rezidans projelerinden The Mandarins Acıbadem iki etap olarak yükseliyor. The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı.

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

the first rezidans Haberi

the first rezidans


The First Rezidans Ankara 'da Başkent Bölgesi'nde inşa ediliyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.


479 adet konutun yer aldığı The First Çankaya Projesi 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


26 bin 905 metrekare inşaat alanı üzerine yayılan Sinpaş The First fiyatlar 'ı hakkında bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


The First Çankaya Projesi daire alanları: 

1+1 daire tiplerinin büyüklükleri 48 metrekare ile 60 metrekare arasında, 

2+1 daire tiplerinin büyüklükleri 80 metrekare ile 110 metrekare arasında,

3+1 daire tiplerinin büyüklükleri 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


Çankaya The First ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin 2016 Nisan 'da teslim edilmesi planlanıyor.


The First Çankaya...