25 / 04 / 2024

The Green Park Pendik Hotel bugün açılıyor!

The Green Park Pendik Hotel bugün açılıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bügün Pendik sahilinde Türkiye'nin büyük kongre merkezi ve otelini açıyor. 5 yıldızlı The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, 1200 yatak kapasitesi ve 1700 kişilik oditoryumu



Yaklaşık 700 kişinin istihdam edileceği otelin, 55 toplantı ve organizasyon mekanı bulunuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Pendik sahilinde Türkiye'nin büyük kongre merkezi ve otelini açıyor. 5 yıldızlı The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, 1200 yatak kapasitesi ve 1700 kişilik oditoryumu ile hizmet veriyor. Yaklaşık 700 kişinin istihdam edileceği otelin, 55 toplantı ve organizasyon mekanı bulunuyor.

The Green Park Grubu, İstanbul Taksim, Merter, Bostancı ile Kocaeli Kartepe'deki dağ otelinin ardından, zincirin beşinci halkasını Pendik sahilinde hizmete açıyor. Ulusal ve uluslar arası kongre organizasyonlarında Türkiye için önemli avantaj sağlayacak otelin odalarının büyük bir bölümü deniz manzaralı. 1600 kapasiteli balo salonuna sahip otel, İstanbul'un en büyük spor ve sağlık merkezini de bünyesinde barındırıyor.

Üstündağ: "Başbakanımız'a kalbi şükranlarımı sunuyorum"

Yeni bir ilke imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren The Green Park Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, şu açıklamayı yaptı: "Bize bu onuru yaşattıkları için öncelikle Başkanımız'a ve tüm devlet büyüklerimize en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye'nin en büyük kongre otelinin açılışını Sayın Başbakanımız'ın yapmaları sonsuz mutluluk verici. Grubumuzun yeni halkasıyla, İstanbul'da kongre turizminde ciddi bir eksikliğe çözüm ürettik. Avrupa ve Dünya ölçeğinde önemli kongreleri bu otelimize alacağız. İlklere imza atmaya devam edeceğiz."

Kongre ve toplantıların yeni adresi olacak otele kara, deniz ve hava yoluyla ulaşmak çok kolay. Pendik sahilinde, Tuzla Tersanesi yolu üzerindeki kongre oteli; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 kilometre yakınlıkta ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) iskelesinin karşısında yer alıyor. Helikopterle VIP servisi hizmeti sunan otel, Formula 1 alanına 5 kilometre. Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ne 15 dakika mesafedeki otel, stratejik konumu dolayısıyla lojistik kolaylık da sunuyor.
Samanyoluhaber


Geri Dön