18 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi!

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefedi teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesi 15 blok ve 1 rezidans kulesi halinde yükseliyor...



Yüzde 25 peşinat ödendikten sonra banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan The İstanbul Veliefedi teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnu'nda yer alan  The İstanbul Veliefendi  projesi YDA Group ve Kuruluş İnşaat imzası taşıyor. 15 blok ve 1 rezidans kulesi olarak yükselen The İstanbul Veliefendi Konutları toplam 786 adet daireden meydana geliyor.


2. etapta yer alan dairelerin satışına başlanan The İstanbul Veliefendi projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Proje 68 bin 33 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


The İstanbul Veliefendi fiyat!

188 metrekare 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL,

212 metrekare 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


The İstanbul Veliefendi teslim tarihi!

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi bu yılın sonunda olarak belirlendi.


YDA The İstanbul Veliefendi projesinde fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları, reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi bulunuyor.


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön