19 / 03 / 2024

The İstanbul Veliefendi konut fiyatları!

The İstanbul Veliefendi konut fiyatları!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

İstanbul Zeytinburnu'nda inşa edilen The İstanbul Veliefendi projesinin 2. etap daireleri satışa sunuldu. Proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte The İstanbul Veliefendi konut fiyatları...



Toplamda 486 tane konuttan meydana gelen  The İstanbul Veliefendi  Evleri'nin ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı bulunuyor. Proje 15 blok ve 1 rezidanstan oluşuyor.


The İstanbul Veliefendi konut fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerinden meydana geliyor. Proje  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  imzası taşıyor.


Çeşitli ortak kullanım alanları bulunan The İstanbul Veliefendi Rezidans'ta; fitness center, kuaför, vale parking hizmetleri, reception, oda servisi, bellboy, concierge, lounge ve kuru temizleme de yer alıyor. 


The İstanbul Veliefendi konut fiyatları 3+1'lerde 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL, 4+1'lerde ise 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. 


The İstanbul Veliefendi adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


YDA The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön