23 / 04 / 2024

The Marmara Taksim'i Dan Kwan yeniliyor!

The Marmara Taksim'i Dan Kwan yeniliyor!

20. yıldönümünde renove edilen The Marmara Taksim, Dünya çapında birçok çarpıcı projeye imza atmış usta mimar Dan Kwan 'ın imzasıyla hizmette mükemmelliğin sınırlarını zorluyor  



20. yıldönümünde renove edilen The Marmara Taksim, Dünya çapında birçok çarpıcı projeye imza atmış usta mimar Dan Kwan 'ın imzasıyla hizmette mükemmelliğin sınırlarını zorluyor. Restoranları, lobisi ve resepsiyonunun dekorasyonu ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakacak The Marmara Taksim, Mayıs ayında yeni yüzüyle kapılarını açacak.

İstanbul 'un simgelerinden The Marmara Taksim 20. yılında, dünyaca ünlü tasarımcı ve iç mimar Dan Kwan imzasını taşıyan, Türk sanatı ve kültürünün “modern ” ile harmanlanmasından oluşan yeni yüzüyle ziyaretçilerinin hizmetinde olacak. Mayıs ayında renovasyonu tamamlanacak olan The Marmara Taksim 'in, restoranlarından lobisine, resepsiyonundan toplantı odalarına uzanan yelpazede birçok noktası farklı dokunuş ile yeniden yorumlanıyor.
 
Hong Kong 'dan Sydney 'e, Boston 'dan New Mexico 'ya kadar dünya çapında birçok otel, resort, restoran, club, casino ve rezidans projesi ile adı lüks ve elegansla özdeşleşen, mimarlık şirketi Wilson Associates bünyesinde görev alan Dan Kwan The Marmara Taksim 'in yeni yüzü için farklı bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

Kapıdan ilk girildiği andan itibaren kendine hayran bırakacak yeni sunum ve dekorasyon ile The Marmara Taksim, Türk sanatının izlerine rastlanacak bir vitrin haline dönüşecek. Dan Kwan kumaş, mobilya, ışıklandırma ve halı seçimlerinde yerel kültürlere verdiği önemi, Taksim 'in 20 yıldır simgesi olan The Marmara Taksim renovasyonunda da, yerel sanatçılar ve üreticiler ile çalışarak bir kez daha gözler önüne seriyor.

çarpıcı yeni dekorasyon

The Marmara Taksim 'de yenilenen bölümler arasında restoranından dış cephesine, resepsiyonundan lobisine kadar birçok alan yer alıyor. Lobide bulunan ve semazenlerden esinlenerek tasarlanan dönen avize, kapıdan girildiği anda ilk göze çarpan detay. Düğün pastası şeklinde tasarlanan The Marmara Chocolate Shop ise yine şaşırtacak detaylar arasında. Birçok keyifli sürpriz sunulacak Tuti Restoran 'ın yanı sıra kullanılan metal görünümlü perdeler ve doğal ahşap mobilyalar bambaşka bir ortamda yemek yeme zevki yaşatacak.

Türk kimliğinin uluslararası standartlar ile yoğrulmasından ortaya çıkan bu yeni tarzı deneyimlemek isteyenler The Marmara Taksim 'i Mayıs ayından itibaren ziyaret edebilirler.


Geri Dön