24 / 04 / 2024

The Ritz-Carlton, 'En İyi İş Oteli' oldu

The Ritz-Carlton, 'En İyi İş Oteli' oldu

The Ritz-Carlton İstanbul, 'En İyi İş Oteli' seçildi



Conde Nast Traveller dergisinin gerçekleştirdiği 'Okuyucu Ödülleri' değerlendirmesinde The Ritz-Carlton İstanbul, 'En İyi İş Oteli' seçildi

Açıldığı 2001 yılından bu yana misafirlerine ayrıcalıklı bir hizmet sunan The Ritz-Carlton İstanbul, `En İyi İş Oteli' seçildi. Uluslararası prestije sahip Conde Nast Traveller dergisinin gerçekleştirdiği `Okuyucu Ödülleri' değerlendirmesinde `En İyi İş Otelleri' listesinde bir numaraya oturan The Ritz-Carlton İstanbul, bu başarısıyla dünyanın pek çok seçkin ve lüks otelini geride bıraktı.

Değerlendirmeyi okurlar yapıyor
Ritz-Carlton aynı zamanda bugüne dek Türkiye'den listeye girmeyi başarabilen tek otel konumunda bulunuyor. Conde Nast Traveller'ın Okuyucu Ödülleri, dergi okurlarının bağımsız değerlendirmesi sonucunda belirleniyor. 2009 yılının `En İyi İş Oteli' unvanını elde eden The Ritz-Carlton, İstanbul, bu sonuçla birlikte Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika ile Uzakdoğu'da yer alan dünyanın önde gelen otellerini de geri bırakmış bulunuyor.
Sıralamada ilk 10'a Mandarin Oriental Hong Kong, Four Seasons Hotel Milano, Park Hyatt Tokyo, Pudong Shangri-La Shanghai, The Peninsula New York, Park Hyatt Zurich, The Taj West End Bangalore, InterContinental Sao Paulo ve Park Hyatt Moscow'nda aralarında bulunduğu bir çok lüks otel ve tesisin girdiği görüldü.
Radikal


Geri Dön