23 / 04 / 2024

Theme Park Evleri!

Theme Park Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Theme Park Evleri metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Theme Park Evleri İstanbul Halkalı'da TOKİ arazisi üzerinde yükseliyor...




1.3 milyar Euro yatırım bedeline sahip olan Theme Park Evleri İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. Theme Park Evleri Halkalı'da rezidans alanı, ofis alanı, otel alanı, AVM alanı, oyun ve eğlence alanları yer alıyor.


Halkalı'da TOKİ'nin arazisi üzerinde hayata geçirilecek olan Theme Park Evleri projesi Mesa, Kantur ve Avrupa Konutları bünyesindeki grup şirketlerden Artaş ve Öztaş ortaklığı ile yükseliyor. 


Theme Park Evleri projesinde yer alacak fuar alanı iptal edildi. Fuar alanına ne yapılacağı ise henüz belli değil. Theme Park Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


1+0 dairelerin çıkarıldığı Theme Park Evleri projesinde 4+1 konut tipi yüzde 10 oranında az sayıda yer alacak. Theme Park Evleri 4 bin 26 adet konuttan oluşuyor. Theme Park Evleri fiyatları metrekaresi 3 bin 200 liradan başlıyor.



Theme Park Evleri iletişim

Telefon: (212) 495 71 01

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön