19 / 04 / 2024

Therra Park Tarabya satışa çıktı! Kasım 2016'da teslim!

Therra Park Tarabya satışa çıktı! Kasım 2016'da teslim!

Firma: Gök-an İnşaat

Proje: Therra Park Tarabya

Boğazın incisi Tarabya'da hayata geçirilen Therra Park Tarabya projesinde satışlar başladı. 16 bin metrekarelik bir alanda yükselecek ve toplamda 49 konuttan oluşacak Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak.



İstanbul Boğazı Avrupa yakasında deniz kenarındaki niş restoranları, marinası ve  yürüme yolları ile ünlü Tarabya'da konforuyla eşsiz, kentli ve kozmopolit bir yaşam başlıyor. Estetiği lüks ile buluşturacak mimarisi ve  Gök-an İnşaat  imzasıyla hayata geçirilecek  Therra Park Tarabya  projesi her biri 4 dubleksten oluşan 12 blok ve 1 adet müstakil villa ile herkesin hayal ettiği kusursuz bir yaşama açılan kapının anahtarını sunuyor.  


Therra Park Tarabya Tanıtım Filmi




Therra Park Tarabya satışa çıktı! Kasım 2016 da teslim!


Gök-An İnşaat YKB Yrd. Ahmet Gökhan : "Therra Park Tarabya estetiği lüks ile buluşturan mimarisi, yeşil alanları, benzersiz manzarası, sosyal alanları kadar konut sahiplerine özel sunduğu hizmetleri ile de diğer projelerin önüne geçecek ve Tarabya'da lüksün yeni adı olacak" dedi. 


Therra Park Tarabya satışa çıktı! Kasım 2016 da teslim!


Boğazın incisi Tarabya'da hayata geçirilen Therra Park Tarabya projesinde satışlar başladı. 16 bin metrekarelik bir alanda yükselecek ve toplamda 49 konuttan oluşacak Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak. 


Therra Park Tarabya satışa çıktı! Kasım 2016 da teslim!


12 blok ve 1 adet müstakil villa olarak hayata geçirilecek olan projede konut sahipleri şehirden uzaklaşmadan, şehir yorgunluğundan kaçma fırsatı bulacaklar. Therra Park Tarabya projesinin Kasım 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 




Therra Park Tarabya iletişim

Telefon: 0212 299 22 60 

Web: www.therrapark.com



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GÖK-AN İnşaat, Therra Park Tarabya projesini satışa çıkardı. Proje, her biri 4 dubleksten oluşan 12 blok ve 1 adet müstakil villa olmak üzere toplam 49 üniteden oluşuyor. 16 bin metrekarelik alanda yükselecek Therra Park Tarabya  projesinin Kasım 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Kaba inşaatının yüzde 80’i biten projedeki konutların metrekaresi ise 8 ile 10 bin dolardan başlıyor.


Gök-An İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Ahmet Gökhan, “Therra Park Tarabya, estetiği lüks ile buluşturan mimarisi, yeşil alanları, manzarası, sosyal alanları kadar konut sahiplerine özel sunduğu hizmetleri ile diğer projelerin önüne geçecek ve


Tarabya’da lüksün yeni adı olacak. Yatırım değeri yüksek olan Tarabya, günümüzün gözde yerleşim merkezlerinden biri” diye konuştu.


Vatan 


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;



Bugüne kadar daha çok Antalya bölgesinde lüks projelere imza atan Gök-An İnşaat, Sarıyer Tarabya sırtlarında hayata geçirdiği Therra Park Tarabya projesiyle İstanbul'a geldi. Çatı ve bahçe dublekslerin yer aldığı 12 blok ve 1 adet villadan oluşan projede ise daire fiyatları 1 milyon 800 bin dolardan başlıyor. 


Projenin tanıtım toplantısında konuşan Gök-An İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Gökhan; hayata geçirdikleri 30'a yakın projeyle Antalya'da en çok konut yapan firma konumunda olduklarını belirterek, "Osmanlıcada keyif veren yer anlamına gelen Sarıyer-Tarabya'daki araziyle üç yıl önce ilgilenemeye başladık. 11 ay öncede projeye başladı. Bahçe ve çatı dublekslerin yer aldığı projemizde kaba inşaat tamamlamak üzere" dedi. 


Yüzde 20'si satıldı 


12 blok ve 1 adet villadan oluşan projede 48 konut ve 1 villanın bulunduğunu söyleyen Gökhan, Therra Park Tarabya' daki 24 adet bahçe dublekslerin büyüklüğünün 238 metrekare ile 268 metrekare arasında, çatı dublekslerinin büyüklüğünün ise 223 metrekare ile 443 metrekare arasında değiştiğini kaydetti. Daire fiyatlarının 1 milyon 800 bin dolar ile 2 milyon 100 bin dolar arasında değiştiğini aktaran Gökhan, projedeki villanın fiyatının 5 milyon dolar olduğunu söyledi. Kasım 2016'da teslim edilecek projede 10 dairenin satıldığını kaydeden Gökhan, bunun projenin yüzde 20'sine denk geldiğini belirterek, "Yüzde 60'ı deniz manzaralı olan projemizi 7.5 dönüm üzerinde yükseliyor. 


8.5 dönümü ise yeşile ayrılmasıyla bölgenin en fazla yeşile sahip projesi niteliğinde" diye konuştu. 70 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçecek olan projede 100 ila 110 milyon dolar arasında gelir beklediklerini açıklayan Ahmet Gökhan, "Projenin yanında bulunan başka bir arazide ise kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyoruz. Anlaşma sağlarsak burada da Therra Park'ın .devamı yeni projeler yapmayı planlıyoruz" dedi. 


Dünya



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gök-An İnşaat, Tarabya'da bulunan Therra Park projesindeki 49 konutu satışa çıkardı. Gök-An İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gökhan, Therra Park'ın diğer projelerin önüne geçeceğini ve Tarabya'da lüksün yeni adı olacağını söyledi. 12 blok ve 1 müstakil villadan oluşan Therra Park Tarabya'da 49 konut yer alıyor. 

Teslimlerin ise Kasım 2016'da yapılması hedefleniyor. "Butik bir proje olarak tasarlanan Therra Park'ta, çağdaş kent ' insanının ihtiyaç duyacağı tüm olanaklara sahip olacaksınız" diyen proje mimarı Taha Mimarlık'tan Talha Haksever, topografyanın çok iyi etüd edilerek yerleştirilen blokların yeşil ve deniz manzarası üe buluşturulduğunu belirtti. Projede özel hizmetler de sunulacak. 


Posta




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gök-An İnşaat'ın Tarabya'da inşa ettiği Therra Park Tarabya satışa çıktı. Her biri 4 dubleksten 12 blok ve 1 villadan oluşan projededeki villa fiyatlarının 1 milyon 800 bin dolardan başladığı ve 2 milyon 100 bin dolara kadar yükseldiği öğrenildi. Gök-An İnşaat Başkan Yardımcısı Ahmet Gökhan, Kasım 2016'da teslim edilecek projede 223 ile 668 metrekare arasında değişen bahçe ve çatı dublekslerinin metrekaresinin 7 bin dolardan başladığını kaydetti.



Zaman




Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Boğazın köklü semtlerinden Tarabva'da hayata geçirilen Therra Park Tarabya projesinde satışlar başladı. Gök-An İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Therra Park, 49 konuttan oluşuyor. Therra Park Tarabya ile inşaat sektöründe bir ilke imza attıklarını söyleyen BE Group Kurumsal İletişim Müdürü Sinem Bilgili de, daire sahiplerinin günün 24 saati, yılın 365 günü restoran rezervasyonundan tatil planı organizasyonuna ve kültür sanat etkiliklerine kadar geniş bir hizmet yelpazesinden yararlanacağını vurgulayarak: "Hayatın zevklerinden vakitlerinin darlığı nedeniyle mahrum kalmayacaklar. Kısacası, hayatlarının pasaportuna sahip olma imkanına erişecekler" dedi. (Haber Merkezi) Gök-An İnşaat'ın, Boğaz'ın köklü semtlerinden Tarabya'da hayata geçirdiği Therra Park projesinde satışlara başlandı. Toplamda 16 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek proje, 49 konuttan oluşacak. Therra Park projesinin 8 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılacak. 12 blok ve adet müstakil villa olarak inşa edilen Therra Park projesinde şehirden uzaklaşmadan şehrin yorgunluğundan uzaklaşma imkanı sunulacak. Projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor. Proje ile ilgili lansmanda açıklamalarda bulunan GökAn İnşaat yetkilileri, projede konut sahiplerinin her anına değer katacaklarını vurgulayarak, Avrupa yakasının yatırım değeri en yüksek projelerinden birini hayata geçirdiklerini vurguladı. Butik proje anlayışıyla inşa edilecek olan Therra Park Tarabya'yı çağdaş kent insanının ihtiyaç duyacağı tüm olanakları içeren bir proje olarak tanımlayan 'I'aha Mimarlık'tah Talha Haksever, topografyanın da çok iyi etüd edildiğini söyledi. Talhan: "Yerleştirilen bloklar yeşil ve deniz mansarası ile buluşturuldu. Mimaride ise modern ve minimalist bir yaklaşım benimsendi..." dedi.


Hürses



Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Therra Park Trabya konut projesi 1 milyon 800 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İstanbul Tarabya' da hayata geçirilen proje 12 blok ve bir müstakil villa, olmak üzere toplam 46 konuttan oluşuyor. Lüks projede metrakare fiyatları 7 bin-10 bin dolar arasında değişiyor. İstanbul Boğazı manzaralı proje 16 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Therra Park Tarabya Projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil bir alana sahip olacak. 


Cumhuriyet



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tarabya'da inşa edilecek Therra Park'ta 49 konut bulunuyor. Fiyatlar 1 milyon 800 bin dolardan başlıyor. Teslimler ise Kasım 2016 olarak planlanıyor 


Gök-An İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek Therra Park Tarabya projesi her biri 4 dubleksten oluşan 12 Blok ve 1 adet müstakil villadan oluşuyor. 16 bin metrekarelik bir alanda yükselecek ve toplamda 49 konuttan oluşacak sitede fiyatlar 1 milyar 800 bin dolardan başlıyor ve teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor. 


LÜKSÜN TANIMI DEĞİŞECEK 

Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gökhan, Therra Park Tarabya'nın estetiği lüks ile buluşturan mimariye sahip olduğunu söyledi. Gökhan, "Projemiz sadece mimarisiyle değil, yeşil alanları, benzersiz manzarası, sosyal alanları kadar konut sahiplerine özel sunduğu hizmetleri ile de diğer projelerin önüne geçecek ve Tarabya'da lüksün yeni adı olacak' dedi. 


Bugün Gazetesi



Haber Star Gazetesi'nin Marka Konutlar ekinde şu şekilde yer aldı;


GÖK-AN İnsaat'ın, Boğaz'ın kökle semtlerinden Tarabya'da hayata geçirdiği Therra Park projesinde satışlara başlandı. Toplamda 16 bin metrekarelik bir alan üzerinde insa edilecek proje, 49 konuttan oluşacak. Therra Park projesinin 8 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılacak. 12 blok ve adet müstakil villa olarak inşa edilen Therra Park projesinde şehirden uzaklaşmadan şehrin yorgunluğundan uzaklaşma imkanı sunulacak. 


DEĞER KATACAK 

Projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor. Proje ile ilgili lansmanda yapılan açıklamalarda bulunan Gök-An İnşaat yetkilileri, projede konut sahiplerinin her anına değer katacaklarını vurgulayarak, Avrupa yakasının yatırım değeri en yüksek projelerinden birini hayata geçirdiklerini vurguladı. 


Star Ek


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Gök-An inşaat, İstanbul Tarabya'da Therra Park Tarabya projesini geliştirdi. Her biri dört dubleksten oluşan 12 blok ve bir adet müstakil villanın bulunduğu proje, 16 bin metrekarelik bir alanda toplamda 49 konuttan oluşacak. Gök-An İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gökhan, Therra Park Tarabya'nın estetiği lüks ile buluşturan bir proje olacağını ve Kasım 20l6'da teslim edilmesinin planlandığını söylüyor.


Ekonomist


projeye sor



Geri Dön