26 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri satışa çıktı!

Çengelköy Park Evleri satışa çıktı!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Çengelköy Park Evleri, satışa çıktı. 86 villa ve 73 rezidans daireden oluşan Çengelköy Park Evleri’nde villalar metrekaresi 4 bin dolardan, rezidanslar ise 3 bin dolardan satışa sunuluyor…



Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında Çengelköy’de hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri satışa çıktı. İstanbul Boğazı’na hakim, Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 86 villa ve 73 rezidans bulunuyor. Projede villalar metrekaresi 4 bin dolardan, rezidanslar ise 3 bin dolardan satışa sunuluyor.


400 metrekare villa 1,5 milyon dolar

Geneleksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan Çengelköy Park Evleri’nde büyüklükleri 400 ile 600 metrekare arasında değişen 4+1, 5+1 ve 6+1 villa  ve büyüklükleri 60 ile 230 metrekare arasında değişen 1+1’den 5+1’e kadar farklı rezidans daire seçenekleri yer alıyor.  Selimoğlu Çengelköy Park Evleri’nde 7 farklı tipte tasarlanan villalar 1,5 milyon ile 3,5 milyon dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


24 ay sonra yaşam başlayacak

24 ay içinde tamamlanması planlanan Çengelköy Park Evleri projesinde her villanın kendine ait bahçesi bulunuyor. Villa ve rezidanslar için sosyal yaşamın ayrı tutulduğu projede açık kapalı spor alanları, kapalı havuzlar, spa, güvenlik, otopark, fitness salonu, oyun ve spor alanları bulunuyor. 


İş merkezlerine de oldukça yakın konumda yükselen Çengelköy Park Evleri, Kavacık’a 8,2 kilometre, Ümraniye merkeze 3,2 kilometre, Taksim’e 12,5 kilometre, Beşiktaş’a 9,0, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30,0 Atatürk Havalimanı’na 25, Bağdat Caddesi’ne ise 10,0 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 


Çengelköy Park Evleri satışa çıktı!


240 milyon dolar ciro hedefliyoruz

Çengelköy Park Evleri projesini 60 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiklerini belirten Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, 240 milyon dolar ciro hedeflediklerini söyledi. 


Araplar villaların tamamına talip

Projede yer alan 86 villaya Araplar’dan toplu satın alma yönünde talep geldiğini belirten Selimoğlu, fiyatta anlaşamadıkları için satışın olmadığını belirtti. 


Dükkanlar önce kiralanacak sonra satılacak

Çengelköy Park Evleri’nde konutların yanı sıra dükkanların da bulunduğuna dikkat çeken Selimoğlu, “Projede 3 bin 400 metrekare ticari alan bulunuyor. Dükkanları önce kiralayacağız sonrasında da satacağız. Çünkü bu şekilde daha karlı oluyor” dedi. 


Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön