25 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri satış ofisi! Metrekaresi 4 bin dolara villa!

Çengelköy Park Evleri satış ofisi! Metrekaresi 4 bin dolara villa!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Çengelköy Park Evleri kapsamında villalar 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve de 6 oda 1 salondan oluşuyor



Çengelköy Park Evleri, Çengelköy Bölgesi içinde Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Çengelköy Park Evleri satış ofisi bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Çengelköy Park Evleri, Selimoğlu ve Demirland İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje kapsamında toplam arsa alanı 65 bin metrekare olarak tasarlandı. 


Çengelköy Park Konutları toplam 60 milyon dolarlık yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Projenin toplam ticari alanı 3 bin 400 metrekare. 


86 villadan meydana gelen projede villaların alanları 400 metrekareden başlıyor ve 600 metrekareye kadar yükseliyor. 


Projede yer alan villalar 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve de 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Çengelköy Park satış fiyatları villalarda 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 500 bin dolara kadar çıkıyor. 


Projedeki villaların metrekare birim fiyatları ise 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında toplam 73 rezidans daire yer alıyor. 


Çengelköy Park Konutları teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Projedeki rezidans daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. 


Çengelköy Park Konutları fiyatları rezidans daireler için metrekare birim olarak 3 bin dolardan başlıyor. Projede açık kapalı spor alanları, kapalı havuzlar, otopark, fitness salonu ve spor alanları bulunuyor. 


Çengelköy Park Evleri satış ofisi Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Çengelköy Park Evleri satış ofisi Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön