20 / 04 / 2024

Tim Towers ve Pera Residence Ankara'nın konut çıtasını yükseltiyor!

Tim Towers ve Pera Residence Ankara'nın konut çıtasını yükseltiyor!

2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere hemen hemen her ihtiyaca göre konut alternatifinin yer verildiği TİM Towers ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken Pera Residence yepyeni yaşam alanları sunuyor...



Herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan "Tim Towers", 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 161 daireden oluşuyor. 


Proje, 13 bin 387 metrekarelik alan üzerinde kurulu ve 61 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip şimdi yepyeni bir yaşam projesini Ankaralılara sunuyor. Mogan ve Eymir gölleriyle çevresindeki ormanı izleme imkanı sunan kulelerin 23. katlarına yapılan spor salonları ise sporda zirveye ulaşmak isteyenleri bekliyor. 


Bulutların arasında ve iki göl manzarasıyla günün stresinden arınma olanağı sunan spor salonunda fitness, yüzme, güneşlenme ve sauna imkanları mevcut. 


TİMTAŞ'ın güçlü altyapısından doğan, Ankara'nın göz alıcı yeni projesi "Tim Towers", 23. kat ve üstündeki daireler için seyrine doyulmaz bir manzara yaratıyor. 


Yapı sektöründe 1972'den beri varlık gösteren Timtaş, şimdi yepyeni bir yaşam projesini Ankaralılara sunuyor. Üniversiteler ve seçkin eğitim kurumlarıyla birlikte, yaşamı da kendine çeken ve büyük bir gelişim hızı gösteren İncek'te hayata geçirdiği 142 metre yükseklikteki Tim Towers, 38 katlı iki kuleden oluşan bir proje..


Mimari tasarımını URAS & DİLEKÇİ Mimarlık'ın yaptığı kuleler, konumuyla yakaladığı avantajı, dış cephesindeki cesur kararlar ve özgün seçimlerle taçlandırıyor. 


URAS & DİLEKÇİ Mimarlık; bugüne kadar tasarımını yaptığı tüm özel projeler gibi, Tim Towers'ta da yaratıcı, yenilikçi ve araştırmacı yaklaşımını ortaya koyuyor. Tim Towers, şehrin yeni ikonlarından biri olmaya aday cazibesiyle, şimdiden Ankara'ya göz kırpıyor. 


Toplam alanının 6 bin metrekaresini yeşil alanlara ayırarak sakinlerine doğadan kopmama imkanı sağlayan projenin benzerlerinden en farklı özelliği ise bahçe şartlarını aratmayan balkonları. 

Alışılmışın ötesine geçen büyüklükteki balkonlarıyla dikkati çeken proje, bu özelliğiyle kulelerde bahçeyi aratmayan balkon sefası yaşama imkanı sunuyor. 


Her iki kulenin en üst katında tek daire olarak yer alan 5+1 Penthouse daireler Pera Residences yatırımcı ile buluşuyor Gerek şehir merkezine, gerekse üniversitelere olan yakınlığı sayesinde öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği PERA RESIDENCES oldukça makul fiyatlandırmalarla yatırımcılara sunuldu.


Venüs Grup imzasıyla Ankara'da hayata geçirilen Pera Residence Studio projesi stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşuyor. 1277 metrekarelik arsa üzerinde konumlanan ve inşaat alanı 5 bin 300 metrekare olarak belirlenen projenin içerisinde 44 konut bulunuyor. 75 metrekare olan 1 + 1 daireler ve 120 metrekare olan 2+1 dairelerden oluşan Pera Residence Studio, Dikmen Vadisi 4. Etaba olan yakınlığıyla da hem lüksü, hem de doğanın güzelliğini aynı anda yatırımcısına sunuyor. 


Butik otel konseptinde hazırlanan Pera Residence'de 24 saat güvenlik, otopark, resepsiyon, yeşil alan yanında birçok sosyal aktivite alanı da bulunduğunu söyleyen proje sahibi Ersin Orhan, "Güvenliğe büyük önem verdiğimiz projemizde daire sahibi olanlar, kuru temizleme hizmetinden tutun da resepsiyon hizmetine kadar çok sayıda olanaktan faydalanacak. Eşsiz manzaraya sahip Pera Residence'de fitness bölümünde sporunu yapıp, saunasında rahatlayacak. Bu özel konsept, çalışan ve kalabalık olmayan aileler için oldukça ideal. 


Aynı zamanda 2 katlı kapalı otoparkıyla park sorununu ortadan kaldıran projemizde, doğa dostu ileri kalite ürünler kullanıldı, "dedi. 


Double Tree by Hilton'a Komşu Üstün teknoloji ve farklı mimari yanında, yeni yapılan Hilton oteline komşu olması sebebiyle projenin yüksek kira getirişi de sağlayacağını belirten Orhan, "Gerek şehir merkezine, gerekse üniversitelere olan yakınlığı sayesinde öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği PERA RESİDENCE evleri oldukça makul fiyatlandırmalarla yatırımcılara sunuldu. 

Mutlaka görülüp değerlendirilmesi gereken bu proje her açıdan müşteri memnuniyeti sunuyor" dedi. 


Giriş çıkışlarına varana kadar tümüyle özel olarak tasarlandığı belirtilen "gizemli' dairelerin ne zaman satışa çıkacağı ve hatta satılıp satılmayacağı bile açıklanmıyor.


Habertürk 


Geri Dön