19 / 04 / 2024

Timtaş Yönetim Ankara'da bölge müdürlüğü açtı!

Timtaş Yönetim Ankara'da bölge müdürlüğü açtı!

İnşaat ve de yapılaşma anlamında en büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Ankara’ ya profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.



Çalışmalara hızla bir başlangıç yapan yönetim firmasının  Ankara  Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Cem Demirci: “Ankara hızla yükseliyor, modern görünüme sahip yapılar bir bir sıralanıyor. Başkent ve bu yapılarda yerini alan sakinler bu yeni düzen içerisinde en iyi hizmeti almayı hak ediyor” dedi.



Artık Daha Yakın


Mekezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde çalışmalarına devam eden Timtaş Yönetim ilk bölge müdürlüğünü Ankara’ya açtı. İnşaat sektörünün büyük yatırımlar yaptığı şehirlerin başında gelen Ankara’da hızla yükselen konutlar ve tesislerin profesyonel yönetim hizmetine duyduğu ihtiyacın artması ile Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Başkent’e daha yakından hizmet verebilmek adına çalışmalara başladı. 


“Avantajını gören kimse bu hizmeti görmezden gelemiyor”


Konu ile ilgili açıklarda bulunan Timtaş Yönetim Ankara Bölge Müdürü Cem Demirci: “Ankara hızla yükseliyor, modern görünüme sahip yapılar bir bir sıralanıyor. Başkent ve bu yapılarda yerini alan sakinler bu yeni düzen içerisinde en iyi hizmeti almayı hak ediyor. Çünkü insanlar profesyonel bir yönetim firmasının artık nasıl katkı sağladığını görmeye başladılar. Sektördeki en yenilikçi ve tecrübeli firma olmanın avantajı ile biz bu avantajları daha da büyütüyoruz. Verdiğimiz hizmetlerin sonucunda insanlara büyük bir zaman kazandırıyor ve huzur veriyoruz.  Şeffaf bir yönetim anlayışı ile büyük bir zaman avantajını gören kimse bu hizmeti görmezden gelemiyor. Çalışmalara başladığımız andan itibaren büyük bir talep ile karşılaştık” dedi.


“Ankara’nın en önemli ihtiyaçlarından birine cevap olacağız”


Profesyonel yöneticilik alanı dahilinde, site, rezidans, AVM, iş merkezi, tesis ve toplu konut yönetimlerinde hizmet verdiklerini söyleyen Demirci:  “Yeni yaşam düzeninde gerek duyulan tüm ihtiyaçlara cevap olabilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Aidat takip – muhasebe, danışmanlık, peyzaj ve bakım, güvenlik, halkla ilişkiler, hukuk, idari işler, personel, temizlik ve teknik alanlar ile ilgili verdiğimiz hizmetlerinin yanında yönettiğimiz projelere özgü AR-GE çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. Timtaş Yönetim aldığı kararla bu çalışmalar için önemli bir adresini de Başkent Ankara olarak gösterdi. Biz de Ankara’nın en önemli ihtiyaçlarından birine cevap olacağız” dedi.




Geri Dön