23 / 04 / 2024

Timur Gayrimenkul İş GYO'nun kiracısı oldu!

Timur Gayrimenkul İş GYO'nun kiracısı oldu!

Topkapı'da İş GYO ile ortak olan Timur Gayrimenkul Levent'te İş Kuleleri'nin Kule 2'sinden ofis kiraladı. İş GYO'ya kiracı olan Timur Gayrimenkul aylık 60 bin dolar civarında kira ödeyecek...




İş GYO'nun İş Kuleleri'nin Kule 2'sini Timur Gayrimenkul İş GYO'dan kiraladı. Beşiktaş Levent'te yer alan İş Kuleleri Kule 2'de 3. katın tamamı, 9 ve asma katı kiraladı. Timur Gayrimenkul'ün toplam kiraladığı alan yaklaşık 2 bin metrekare.


Kira ile ilgili açıklama yapılmadı. Timur Gayrimenkul, İş GYO'ya aylık 60 bin dolar civarında kira ödemesi yapacak. Timur Gayrimenkul, Levent'teki Yapı Kredi Plaza'daki adresinden İş Kuleleri'ne taşınmak için adres değişikliğini Ticaret Sicil Gazetesi'ne bildirdi.


Timur Gayrimenkul'ün yeni adresi Levent Mahallesi Meltem Sokak No:10 Kule 2 Asma-3-9 34330 İş Kuleleri Beşiktaş - İstanbul.


İş GYO ve Timur Gayrimenkul, Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arazisinde yapılacak olan 3 bin 500 konutluk projede ortaklar. İş GYO, yüzde 75 payı olduğu projede, yüzde 25'lik payını geçtiğimiz eylül ayında Timur Gayrimenkul'e devretti. Şu an iki firma Topkapı projesinde yarı yarıya ortak durumunda.


Timur Gayrimenkul İş GYO nun kiracısı oldu!



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön