25 / 04 / 2024

iş gyo timur gayrimenkul

iş gyo timur gayrimenkul

İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Topkapı'daki eski fabrika alanları konut ve turizm projelerine dönüştürülüyor. İş GYO ve Timur Gayrimenkul, Türkiye Şişe ve Cam'ın Topkapı'daki eski fabrika binasını konut projesine dönüştürmek için kolları sıvadı.

Timur Gayrimenkul İş GYO'nun kiracısı oldu!

Topkapı'da İş GYO ile ortak olan Timur Gayrimenkul Levent'te İş Kuleleri'nin Kule 2'sinden ofis kiraladı. İş GYO'ya kiracı olan Timur Gayrimenkul aylık 60 bin dolar civarında kira ödeyecek...

İş GYO kentsel dönüşüm projelerinde NEF ile çalışacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kentsel dönüşüm bölgelerinde proje geliştirmek üzere Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi (NEF) ile ortak olarak proje çalışmaları yapacak...

Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya!

Ulaşım bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 313 bin 500 metrekare arsada yükseliyor. İş GYO Manzara Adalar'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje konum bilgisine göre Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları!

Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Davutpaşa konum olarak eski Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşaa ediliyor.İş GYO Inİstanbul Gala Davutpaşa daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları!

Inİstanbul Gala İş GYO fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri!

İş GYO Inİstanbul Gala ödemeleri 30 ay vade farksız taksit fırsatı ile yapılabiliyor. E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

iş gyo timur gayrimenkul Haberi

iş gyo timur gayrimenkul

İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Topkapı'daki eski fabrika alanları konut ve turizm projelerine dönüştürülüyor. İş GYO ve Timur Gayrimenkul, Türkiye Şişe ve Cam'ın Topkapı'daki eski fabrika binasını konut projesine dönüştürmek için kolları sıvadı. Davutpaşa Yıldız Teknik Üniversitesi Yerleşkesi'nin tam karşısındaki 80 bin 240 metrekare büyüklüğündeki eski fabrika arazisine 3 bin 565 adet konut, 16 ticari alan ve 85 adet sosyal ünite yapılacak. 


4 BLOKLU KONUT PROJESİ 

Toplam yatırım bedeli 288 milyon lira olan proje 4 bloktan meydana gelecek. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projenin inşaat alanı da 411 bin 941 metrekare olarak belirlendi. Projede, açık-kapalı yüzme havuzları, konferans salonları, idari birimler, sinema salonları, müzik odaları, fitness, çocuk oyun alanları, kreş, futbol oyun alanı, basketbol oyun alanı sosyal olanaklar bulunacak. 


Zeynel...