18 / 04 / 2024

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.



Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen  Inİstanbul Gala  Topkapı'da yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan konut bedelinin yüzde 25'i teslimde, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödeniyor.


İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgilerine göre proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


Konutların 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Inİstanbul Gala Residence'de 788 adet ünite bulunuyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala'nın sosyal donatı alanları; kreş, oyun alanları, kapalı otopark, mescit, basketbol sahası, asansör, yüzme havuzu, sinema ve güvenlikten oluşuyor. 


İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

Inİstanbul Gala Residence Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometrelik yakın mesafede yükseliyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön