27 / 04 / 2024

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.



Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen İnistanbul Gala Rezidans İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. 


788 adet ünitesi bulunan İnistanbul Gala Rezidans Evleri 'nde 1+1'den 4+1 'e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire seçenekleri 48 ile 308 metrekare olarak dizayn edildi


 İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları daire konu ve metrekarelerine göre değişiyor. 


Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


İş GYO  Inİstanbul Gala  ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika yakın mesafede bulunuyor. 


İçerisinde mescit, yüzme havuzu, sinema, asansör, oyun alanları, kreş, basketbol sahası, güvenlik, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunan İn İstanbul Gala Evleri 'nde fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. 


Projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'i teslimde, kalan kısım ise banka kredisiyle ödeniyor. 


İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri

Telefon:  444 72 21

http://www.inistanbultopkapi.com

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön