11 / 05 / 2024

Timur Gayrimenkul özel üniversite kuruyor!

Timur Gayrimenkul özel üniversite kuruyor!

MCT Danışmanlık A.Ş, Özel Üniversite Kurulması başlığı ile yapılan duyurusuna istinaden, proje için yatırımcı ortak olarak NEF markasıyla faaliyet gösteren Timur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. ile işbirliği için ortaklık görüşmelerine başladı...




MCT Danışmanlık'tan yapılan açıklama şöyle:


04.11.2013 tarih 14:08 saatinde yapılan Özel Üniversite Kurulması başlığı ile yapılan duyurumuzda ; Halka arz hedeflerimiz ve büyüme stratejimiz doğrultusunda teknoloji ve işletme yönetimi odaklı özel bir üniversite kurulması için gerekli somut adımların atılmasına ve gerekli resmi mercilere başvuruda bulunulmasına dair kararımız duyurulmuştur.


Bu karara istinaden, proje için yatırımcı ortak olarak NEF markasıyla faaliyet gösteren Timur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. ile işbirliği için ortaklık görüşme sürecinin başlatılmasına karar verilmiştir. Timur Gayrimenkul A.Ş.'nin yatırımcı ortak olarak proje finansmanına fon sağlamasının yanı sıra, üniversite yerleşkelerinde önemli bir yeri olan  taşıyan gayrimenkul geliştirme alanındaki tecrübesiyle de projeye aktif katkı sağlaması hedeflenmektedir. Bu çerçevede faaliyetlerimizi desteklemek üzere bir Eğitim Vakfı kurulması amacıyla Timur Gayrimenkul A.Ş. ve Şirketimiz arasında  01.11.2013 tarihinde Vakıf senedi imzalanmıştır. Vakıf kuruluşu için gerekli hazırlıkları takiben resmi mercilere başvurular yapılacaktır. 


Geri Dön