25 / 04 / 2024

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...



Toplamda 18 dönüm üzerine kurulu alanda herkes eşit hisseye sahip olacağı için ileride imar planına dahil edildiğinde ciddi anlamda prim yapması beklenen Tinyköy Paradise fiyatları 289 bin TL'den başlıyor. Açıklanan bu fiyata tiny house arsası dahil olup tiny house yani mobil ev ve parsel içi peyzajlar dahil edilmedi.

Yine verilen detaylara göre, elektrik ve suyun parsele kadar çekilmesi, parsellerin etrafının tahta çit ile örülmesi ve ortak alanlar açıklanan fiyatlara dahil olan hizmetler arasında bulunuyor.

Tinyköy Paradise projesinde fiyatlar parsellerin büyüklüklerine ve şerefiyelerine göre değişiyor. Ayrıca söz konusu proje için kısa vadeli taksit imkanı da sunuluyor.

Yine verilen bilgiye göre, Tinyköy Paradise satışları kooperatif hisse satışı olarak noter huzurunda yapılacak olup, ortaklık pay senedine sahip olunacağı için güvenli ve resmi bir satış süreci gerçekleşmiş olacak.

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Kiralamalara izin verilmeyen Tinyköy Paradise'ta ayrıca proje ait bir trafo da yer alacak ve elektrik sayaç sistemi ile faturalandırılacak ve her parsel yeterli voltaja sahip olacak ve su tesisatları parsellerde hazır olacak ve su için herhangi bir bedel ödemeyecek.

Etrafı tamamen çevrilecek olan Tinyköy Paradise'ta çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, çardaklar, dinlenme alanlarına da yer veriliyor.

Peki Tiny Köy Paradise nerede?

Aydınlatmalı, güvenlikli, altyapıları hazır ve parsellerin etrafı çitlerle çevrili olarak satışa sunulan Tinyköy Paradise İstanbul Çatalca Ormanlı Köyü'nde yer alıyor.

Web: http://paradise.tinykoy.com/

Tiny House’lar aklandı, imarsız arazilerin kullanımının önü açıldı!

Sahibinin 5 yıla kadar hapsi istenmişti: Tiny House kararı mahkemeden döndü!

İstanbul'da 219 bin TL'ye Tiny House fırsatı!


Geri Dön