28 / 03 / 2024

TMO'dan şok açıklama! Ekim 2022 buğday fiyatları belli oldu! İşte borsa borsa 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

TMO'dan şok açıklama! Ekim 2022 buğday fiyatları belli oldu! İşte borsa borsa 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi, Ekim ayına ilişkin buğday fiyatlarını duyurdu. TMO'nun, ekmeklik ve makarnalık buğdayda farklı fiyat politikası sanayicinin ters köşe olmasına neden oldu. İşte borsa borsa 1 Ekim 2022 fiyat listesi...



Toprak Mahsulleri Ofisi, Ekim ayına ilişkin buğday fiyatlarını duyurdu. Bu kapsamda, ekmeklik buğday fiyatları düşük tutulurken, makarnalık buğday satış fiyatlarının yüksek olması dikkatleri çekti. 

TMO'nun, ekmeklik ve makarnalık buğdayda farklı fiyat politikası sanayicinin ters köşe olmasına neden oldu.

TMO dan şok açıklama! Ekim 2022 buğday fiyatları belli oldu! İşte borsa borsa 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

TMO, yayınladığı satış fiyatlarına göre Ekim'de un regülasyonu kapsamında ekmeklik buğdayı un fabrikalarına 4.460 – 4.575 TL/tondan, makarnalık buğdayı ise 7.400 – 7.600 TL/tondan satışını yapacak. 

İşte Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından açıklanan fiyatlarla ilgili detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön