20 / 04 / 2024

TMSF'den satılık 8 gayrimenkul!

TMSF'den satılık 8 gayrimenkul!

TMSF, muhammen bedelleri toplamı 8 milyon 910 bin TL olan 8 gayrimenkul için 28 Eylül günü, mesai bitimine kadar teklif alacak



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 8 milyon 910 bin lira olan, 8 gayrimenkul için 28 Eylül 2009 Pazartesi günü, mesai bitimine kadar teklif alacağını açıkladı.

TMSF'den yapılan açıklamada, satışa sunulan taşınmazların İstanbul, Kayseri, İzmir, Konya ve Denizli illerinde yer aldığı, gayrimenkullerden 2'sinin arsa, 2'sinin dükkan, 2'sinin fabrika, 1'inin bina, 1'inin de işyeri niteliğinde olduğu bildirildi. 2 milyon 520 bin TL muhammen bedele sahip Denizli Merkez'deki 16 bin 333 metrekare arsa alanına sahip taşınmazın, satışa sunulacak gayrimenkuller arasında en yüksek değere sahip olma özelliği taşıdığına dikkat çekilen açıklamada, "Bu taşınmazı, 2 milyon 340 bin TL ile İstanbul Bahçelievler'de yer alan fabrika binası takip ediyor" bilgisine yer verildi.

Teklif sahiplerinin, teklif ve taahhütname formlarını 28 Eylül 2009 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, formda belirtilen adrese elden teslim etmeleri ya da posta ile ulaştırmaları gerektiği bildirilen açıklamada, şu şekilde sürdürüldü:

"Teklif sahiplerinin, teklif verecekleri gayrimenkule ait muhammen peşin satış bedelinin yüzde 5'i tutarındaki nakit teminatı, Fon'un T.Vakıflar Bankası A.Ş. Esentepe Şubesi'nde 00***********8256 numaralı TMSF hesabına yatırmaları ya da en az 3 ay süreli geçici banka teminat mektubu vermeleri gerekiyor. Teminata ilişkin dekont ile gerekli diğer belgelerin, TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Dairesi Başkanlığı Büyükdere Caddesi Numara 143 Kat 10 Esentepe - İstanbul adresine, satış prosedürünün yayınlandığı tarihten itibaren son teklif gününe kadar teslim edilmesi gerekiyor."

1'den fazla teklifte açık artırma yapılacak
Muhammen bedel ve üzerinde verilen tekliflerin, 28 Eylül 2009 Pazartesi günü mesai saati bitiminde topluca değerlendirileceği vurgulanan açıklamada, yapılan değerlendirmenin ardından tek teklif verilen taşınmazlar için, teklif sahibine yazılı tebligat gönderileceği belirtildi. Bu tebligatta, teklifinin uygun bulunup bulunmadığı, uygun bulunmuşsa satış bedelini ödemesi gereken son tarihin bildirileceği ifade edilen açıklamada, birden fazla teklif verilen taşınmazlar için, teklif sahipleri arasında kendilerine bildirilecek yer ve zamanda açık artırma yapılacağı duyurusu yapılarak, "Açık artırmada en yüksek teklifi veren istekliye, gerekli onayın ardından bildirim yapılarak işlemler hakkında bilgi verilecek. Teklif vermek isteyenler, satışa ilişkin daha ayrıntılı bilgiyi, www.tmsf.org.tr internet adresindeki "Teklife Açık Taşınmazlar" ilanından temin edebilirler" bilgilerine yer verildi.
Vatan


Geri Dön