24 / 04 / 2024

TOGG açıkladı! Rakamlar 1000’i aştı!

TOGG açıkladı! Rakamlar 1000’i aştı!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’un resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan paylaşımda, çalışan sayısının 1000'i aştığı duyuruldu.



TOGG'un Gemlik'teki tesisinde çalışmalar devam ederken, şirketin Twitter hesabında yapılan paylaşım ile, "#YeniLigeYolculuk'ta birlikte yürüdüğümüz çalışma arkadaşlarımızın sayısı 1000 kişiyi aştı. Her biri değerli bir parçamız olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Aktarılan bilgiye göre; Togg’un "Konsept Akıllı Cihaz" şeklinde adlandırdığı otomobili, Togg DNA’sında bulunan stilistik özelliklerin devam ettiği, dinamik ve yenilikçi bir fastback şeklinde yansıtılıyor. Stil konseptinin temelini, kaslı arka tasarım ve ön farlardan başlayıp aracın profilini sağlamlaştırarak arkaya kadar uzayan omuz çizgi görülüyor. Otomobil üzerinde bulunan aydınlatmalı Togg logosu ise doğu ve batının birlikteliğini simgeliyor.

Murat Günak önderliğinde Togg tasarımcıları ile geliştirilen bunun yanında Pininfarina stüdyolarında üretimi yapılan cihazdaki ön cam, doğuştan elektrikli mimariyle bir olacak şekilde hemen hemen neredeyse baştan tasarlandı.

Menekşe ve çivit mavisi renklerinin karışımına çalan metalik gri rengi dinamik şekilde gösteren akıllı otomobilde, dış tasarımıyla birlikte iç tasarım aynı zamanda yolcuların kabin deneyimi de bir üst seviyeye çıkıyor.

TOGG açıkladı! Rakamlar 1000’i aştı!


Geri Dön