25 / 04 / 2024

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.



Türkiye’nin Otomobili, üretime giden aşamaya hızla ilerlerken, Gemlik Tesisi’nde hız kesmeden devam eden çalışmalarının takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

TOGG un Gemlik Tesisi ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Hürriyet'te yer alan habere göre; aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle “Bir Fabrikadan Daha Fazlası” olarak bilinen Gemlik Tesisi’nde devam eden inşaat çalışmaları, togg'un internet sitesindeki TOGG TV sekmesinden canlı olarak izlenebiliyor. TOGG Gemlik arıtma, montaj, enerji, boya, gövde, giriş ve batarya birimlerinin temel güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Boya, gövde, montaj ve enerji birimlerinde soket altı kaide ve kolon betonları dökülmeye başlanan Gemlik Tesisi’ndeki şantiyesinde 900 kişi çalışıyor.

TOGG un Gemlik Tesisi ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Şantiyede bulunan çalışan sayısının ileriki dönemde 1500’e ulaşması planlanıyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde üretim ve montaj hatlarının kurulması ile 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobilin battan düşürülmesi amaçlanıyor. Gemlik Tesisi’nde üretim kapasitesi yıllık 175 bin adede ulaştığında toplam 4 bin 300 kişiye iş imkanı sunacak.

Yerli otomobil fabrikasının inşaatında son durum ne?


Geri Dön